Foto: EA Sports Active

Denne våren kommer nemlig spillet EA Sports Active som er sagt å skulle konkurrere med Wii Fit.

Spillgiganten Electronic Arts har dermed kastet seg på en trend som er spådd til å vokse mye fremover, nemlig teknologi-basert trening.

Spillet vil være eksklusivt tilgjengelig for Wii og inneholder mer enn 20 forskjellige øvelser som for eksempel boksing, styrketrening og tennis.

Du trenger ikke bruke balansebrettet for å ta i bruk det nye spillet. Alle dine bevegelser overføres til skjermen med kontrollerne. I tillegg vil du få med et strikk til styrkeøvelser og en lårholder til å feste den ene kontrollen.

- En treningsrevolusjon

EA Sports har varslet at de kommer til å lansere flere oppfølgere utover året.

- Når vi fortsetter å utvikle merkevaren vår har vi en mulighet til å omdefinere treningsopplevelsen i hjemmet. Vi tilbyr en mer vestlig utholdenhetsrettet tilnærming og øvelser som appellerer til ulike personer. Målet er å få folk ut av sofaen og i form, samtidig som de bruker våre produkter på nye måter. Spillet koster mindre enn et medlemskap i et treningssenter og gir øvelser på en interaktiv måte som du ikke får fra en DVD. Dette er en ekte treningsrevolusjon, sier Peter Moore i EA Sports i en pressemelding.

- Morsomt

Det skal være mulig å motta tilbakemeldinger på treningsøkten din. Gjennom et 30-dagers program vil «treneren» din hjelpe deg å komme i form.

Spillet er blant annet utviklet i samarbeid med Oprah Winfreys personlige trener, Bob Greene.

- Spillet gir en morsom og effektiv treningsøkt for hele kroppen og som får hjertet til å pumpe i løpet av bare 20 minutter, sier Greene.

Foto: EA SPORTS ACTIVE