Lørdag sendte Meteorologisk Institutt ut obs-varsel grunnet dårlig kjøreforhold i fjellet. Det meldes om vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag, samt høyfjellsveiene i Oppland.

I dag og i morgen vil sterk vind og snøbyger gi vanskelige kjøreforhold på nordvestlige og nordlige høyfjellsveier i Oppland. I Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag ventes nordvest sterk kuling i fjellet. I kombinasjon med snøbyger gir dette snøfokk og vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene, melder Meteorologisk Institutt.

Få de siste værnyhetene: følg VærAdressa på Facebook

Mye vann, litt snøfokk

Ifølge Vegtrafikksentralen er påsketrafikken ut fra Trondheim rolig.

- Det ser veldig rolig ut over hele fylket. Det er stort sett bare veier, men det er mye vann. Det er litt snøfokk på fylkesvei 705 mellom Stuggudal og Brekken sier trafikkoperatør Per Morten Trymer ved Vegtrafikksentralen til adressa.no klokka 13.45

Tidligere lørdag meldte hans kollega Per Meslo at det ser ut til at mange avventer utfarten.

Bedre vær i sikte

- Det virker som mange avventer nå, og kanskje utsetter påsketuren til onsdag eller skjærtorsdag. Det dårlige været har nok fått mange til å ta det med ro hjemme i palmehelgen. Det skal bli bedre vær utover uka, så vi regner med at trafikken tar seg opp fra onsdag eller torsdag, sier Meslo.