Ektepar vant drømmebilen

Med nøklene i hånda og et glis om munnen, kunne Kenneth Høgås kjøre hjem i ny bil sponset av merkebilforhandlerne i Trondheim.

Vant: Heidi og Kenneth Høgås vant bruktbilkonkurranse.  Foto: FOTO: Kristoffer Furberg

Saken oppdateres.

- Det blir spennende å kjøre hjem nå. Vi har jo ikke prøvekjørt bilen engang, sier han.


Den nye doningen er en godt utstyrt Opel Mokka. Sammen med kona Heidi har Høgås tatt veien fra Mo i Rana for å hente premien i merkeforhandlerne sin organisasjon Bil og trafikks drømmebilkonkurranse.


I mai annonserte merkeforhandlerne en konkurranse der man kunne vinne en bruktbil verdt 200 000 kroner fra en av de mange bruktbilene på portalen abruktbil.no. Der viser merkeforhandlerne i Trondheim frem sine bruktbiler. Om man valgte en av de flere hundre bilene, var man med i trekningen.


- Vi ville lage litt liv og røre rundt den nye portalen, og det er morsomt å kunne gi bort en bil som en del av dette, sier Tor Andre Weiseth på vegne av merkeforhandlerne på bil i Trondheim.


Drømmebilen ekteparet plukket ut er en 2013-modell som var annonsert til 286 000 kroner. Dermed måtte ekteparet ut med 86 000 kroner for å bli eiere av kompakt-SUV-en.


- Vi har hatt biler fra Opel tidligere, og har vært veldig fornøyde med dem. Denne er jo som en liten SUV, og det blir kjekt å ha firhjulstrekk. I tillegg er den grei å få inn i garasjen, sier Heidi Høgås.


- Jeg så konkurransen på adressa.no, og fylte bare ut et skjema. Det lønte seg, sier ektemannen fornøyd.


Les flere bilsaker på adressa.no sin bil-seksjon.

På forsiden nå