Her finner du ledermuligheter i et selskap i sterk vekst

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Admento

Material property, Blue, Azure, Rectangle, Font

Admento har over flere år vokst seg store og sterke. Og ambisjonen er klar. I løpet av noen år skal de doble omsetningen og staben. På veien dit trenger de flere ambisiøse kolleger, inkludert noen som vil være med å lede selskapet inn i fremtiden.

Siden oppstarten i 1978 har kompetansehuset Admento vært i stadig utvikling. I dag er de en ledende aktør innenfor økonomi- og rådgivningstjenester til små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Nå beveger de seg også mot storkundesegmentet, og har blitt et robust selskap med ledende digitale løsninger som er tilpasset hver enkelt kunde.

De har avdelingskontorer fra Stjørdal i nord til Ålesund i sør, og til sammen teller de 120 knalldyktige mennesker fordelt på 15 kontor.

Målet er å gi ærlige og lønnsomme råd slik at kundene lykkes med å drive bærekraftig og skape bedre arbeidsplasser.

Marit Fuglem Høgli sier nyansatte kan forvente stor utvikling, god opplæring og arbeid innenfor spesikke områder eller bransjer de er interesserte i.  

– Vi har vokst, men vi har også hele tiden utviklet måten vi jobber på. Bransjen er i stor endring. Blant annet gjennom digitalisering, endring av tjenestespekter og mer fokus på kompetanse og smarte systemløsninger, sier Marit Fuglem Høgli, administrerende direktør i Admento.

– Nå jobber vi mindre transaksjonsbasert. Vi ønsker å være den beste rådgiveren for kundene våre og ha gode diskusjoner rundt økonomi og lønnsomhet. Det skal lønne seg for kundene å jobbe sammen med oss.  Vi liker best å skape merverdi sammen med kundene våre, legger hun til.

Nå trenger de flere flinke folk på laget. Blant annet en kvalitetsdirektør, regiondirektør og salgsleder skal på plass i løpet av kort tid.

Trykk her for å se alle de spennende stillingene i Admento!

Husk lyd!

Marit og Jorun forteller om hva Admento søker:

Skal doble antall hoder

Bransjen er som nevnt i stor endring, for å tiltrekke oss riktig kompetanse og å kunne ta viktige investeringer må vi ha en viss størrelse, sier Fuglem Høgli. Det siste året har de økt antall ansatte fra 70 til 120. Hun forteller at ambisjonene fremover er skyhøye.

– Vårt mål er å doble omsetningen og antall ansatte i Admento i løpet av 2025. Det skal vi klare  gjennom organisk vekst og oppkjøp. Da trenger vi medarbeidere med riktig kompetanse på laget, sier Fuglem Høgli.

En som har vært med på Admento-reisen siden 2017 er Lars Erik Stubsjøen. 27-åringen kom rett fra NTNU og inn til Admento, og han forteller at selskapet visjoner var en viktig faktor da han søkte seg hit.

– Det er alltid litt tilfeldigheter som spiller inn når man velger sin første jobb. Jeg hadde flere tilbud, men da jeg ble bedre kjent med Admento og hørte om ambisjonene deres, følte jeg at dette var det rette valget. Og det viste seg å stemme, sier Stubsjøen, som jobber som autorisert regnskapsfører og teamleder.

Han forteller videre at han synes det er spennende å være i en utfordrerposisjon.

– Når man jobber i et selskap i vekst, som har såpass ambisiøse mål, så gjør det oss villig til å trå til litt ekstra. Det er utrolig morsomt å få være med på denne reisen, sier Stubsjøen.

Ønsker du å være med på dette eventyret? Trykk her!

Gode utviklingsmuligheter

Og når selskapet du er ansatt i er opptatt av vekst, så dukker det også opp noen muligheter for folkene som jobber her.

– I Admento legges det godt til rette for at du skal utvikle deg – hvis du ønsker det! Det er litt opp til deg selv. Mange trives med arbeidsoppgavene de allerede har. Men hvis du har ambisjoner og trår litt til, så har du mange muligheter, sier Stubsjøen, som skryter av folkene han spiller på lag med.

–Arbeidsmiljøet er veldig godt. Vi er en fin miks med folk her i Trondheim, og har i tillegg god kontakt med folkene på de andre kontorene. Det er en flott gjeng med utrolig mye kompetanse, sier Stubsjøen.

Et av de siste tilskuddene på kontoret i Trondheim er regnskapsrådgiveren Emre Akdemir, som startet i selskapet i mai 2020. Han forteller at tida har gått utrolig fort.

– Jeg har lært utrolig mye i løpet av dette halvannet året. Jeg ble tatt godt imot fra første stund av folkene her, og de stiller alltid opp hvis jeg lurer på noe. Og jeg liker å stille en del spørsmål, sier Akdemir med et smil.

I likhet med Stubsjøen, var ambisjonene til Admento en nøkkelfaktor for at han valgte å søke seg hit.

– Hvis du kan identifisere deg med den ambisiøse holdningen til selskapet, så tror jeg Admento er en perfekt match. Samtidig føler jeg ikke at det er et krav om at alle skal være slik. Her er det rom for mange forskjellige typer mennesker. Det er viktig i en slik bransje, sier Akdemir.

Deler du ambisjonene til Admento? Se de spennende stillingene i selskapet!

Husk lyd!

Dette sier Emre og Lars Erik om sin arbeidshverdag i Admento:

Stor påvirkningskraft

Hvis du har rett kompetanse og kanskje er litt ambisiøs – hvorfor bør man søke seg til Admento? Administrerende direktør Fuglem Høgli mener det er flere gode grunner;

– For det første er det en veldig spennende bransje. Her får du være med på en enorm utvikling, både når det gjelder system og digitalisering. I tillegg er det et vidt spenn med kunder, som du får lov til å følge tett på, sier Fuglem Høgli.

– I Admento kommer du til å få store påvirkningsmuligheter. Vi er veldig fleksible, har flat struktur og kort vei til beslutningene. Her får du lov til å jobbe med det du liker og er god på, og har en ledelse som ønsker å legge til rette for at medarbeiderne skal trives og utvikle seg, legger hun til.

Akdemir og Stubsjøen sier seg enige med Fuglem Høgli.

– Det største argumentet er utviklingsmulighetene. Du kan oppnå mye på kort tid, og får muligheten til å definere litt selv hvordan du ønsker å ta neste steg. I tillegg er det mange spennende kunder å jobbe med og dyktige kolleger å spille på lag med, sier duoen.

Høres dette ut som noe for deg – eller noen du kjenner?

Admento er nå på jakt etter flere flinke folk – blant annet kvalitetsdirektør, regiondirektør  og salgsleder.

Bli med på reisen! Her kan du se alle de ledige stillingene i Admento

Du kan også ta kontakt med HR-direktør Jorun Framnes hvis du lurer på noe rundt stillingene eller Admento:


Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Material property, Blue, Azure, Rectangle, Font