Material property, Font

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font
Grey
Grey

– Her har de alt vi trenger for hele familien

Med ny «kosekrok», maskot, show og underholdning er City Syd klare for å bli den nye familiedestinasjonen i Trondheim. For familien Ollé Volden er senteret et åpenbart valg i helgene.

– Det er et flott sosialt møtested. Med masse aktiviteter for barna, alt man trenger av butikker, og bredt utvalg av spisesteder, forteller pappa Alain Junior Ollé Ollé.

I dag har han med seg sønnene Adam (7 år) og Filip (10 år) for en runde rundt på senteret. Alain forteller at barna trives godt her, og synes det er fint med alle aktivitetstilbudene City Syd har for barna.

– Når det er fri fra skolen, enten det er planleggingsdager eller andre fridager, har City Syd ofte ekstra tilbud for barna. Da kan de få ansiktsmaling, det er små konserter eller show med dans og underholdning, forteller Alain.

Et godt tilbud utenfor sentrum

Familien holder til i Kroppanmarka, og setter stor pris på at det er så enkelt å komme seg til City Syd. Uansett om det er snakk om en spasertur, buss eller bil, er veien både kort og enkel for den lille familien. Her er det lett å parkere og busstilbudet til senteret er svært godt.

– Jeg jobber selv på turnus, og har kveldsvakt noen dager i uka. Da er det lett for meg å ta bussen inn til senteret for å treffe venner over en kopp kaffe, smiler Alain.

Sammen med mamma og pappa pleier guttene ofte å ta turen til senteret på lørdager. Da får alle ta seg en tur innom favorittbutikkene sine.

For minstemann Adam er det Dyrebutikken, Ringo og is-tilbudet hos Coop Obs som frister mest.

Ti-åringen Filip og pappa setter stor pris på sportsbutikkene Obs! Sport og Intersport.

– Når vi er her tar vi selvsagt en tur innom favorittbutikkene. Og med to barn i hus er det alltid noe man trenger. Som for eksempel nye sokker, hansker og andre basisplagg som trenger oppgraderinger, forteller Alain.

Etter noen timer rundt i favoritt-butikkene, er det viktig med påfyll av energi og en liten matbit. Her har familien, som mange andre småbarnsfamilier, litt ulike preferanser. Heldigvis har City Syd noe som fenger alle ganer, enten det er rå fisk fra Sabrura eller nystekt pizza fra en vedfyrt ovn hos WOOD.

– Det som er så fint med spisestedene her, er at vi får lov å ta med mat fra den ene plassen og sitte på den andre. På den måten får alle det de har lyst på, og vi får sitte sammen som familie, forteller Alain.

Husk lyd!

Tiden går fort på City Syd

Setter pris på oppgraderingene

City Syd har nylig fått seg et etterlengtet ansiktsløft. Her har de tatt både små og store grep for å gjøre handleopplevelsen bedre for gjestene. Blant endringene som er gjort, er en mer moderne belysning, flere sittebenker og soner som inviterer til kos og hygge.

– Jeg setter personlig stor pris på oppgraderingene, sier Alain, og forklarer:

– Senteret har blitt mer luftig, og har fått flotte soner der man kan ta seg en behagelig pause i handlingen, og kanskje ta seg en is. Slik som kokongen, der man kan finne roen selv om man er inne på et kjøpesenter.

Tobarnsfaren sier at endringene også kommer barna til gode.

– De er veldig glade i sonene her. Det har blitt veldig med det nye området her. For Filip kan det bli litt venting av og til, da er det bedre for han å være her. Minstemann setter også stor pris på de små lekeapparatene her, sier Alain.

Han forteller at turene til City Syd sammen med ungene er et lite høydepunkt i hverdagen.

Med to aktive barn, er det som regel alltid noe som står på handlelista til mamma og pappa. Mat, klær til store og små, gaver til bursdager, elektronikk til hjemmet og sportsutstyr.

Det er ikke bare familien Ollé Volden som setter pris på oppgraderingene til senteret. Både Cathrine Jensen, Andreas Moltu og May Strøm-Olsen liker det brede utvalget i butikker, og har City Syd som fast handlesenter.

Husk lyd!

Nært og kjært senter

Alt på ett sted

I en travel hverdag med skole, jobb og fritidsaktiviteter, handler det ofte om å gjøre ting litt effektivt. Derfor synes Alain og kona det er kjekt å gjøre unna storhandelen på kveldstid.

– Åpningstidene på Obs er svært gode. Her får jeg gjort alt av ukeshandling etter at barna har lagt seg, sier Alain.

Også utvalget blant butikker på hele senteret betyr mye for paret.

– Her finner vi alt vi trenger til hverdagen. Alt fra mat, sportsutstyr, elektronikk og parfyme. Hvis vi skal handle inn til bursdag finner vi alt her, mat, gaver og pynt, på ett sted.

Hverdagshandlingen er en nødvendighet, og det er praktisk å handle til uken etter at barna har lagt seg. Men det er ingen tvil om at det er når familien er samlet at Alain trives best på City Syd.

En tur innom favorittbutikkene og en god lunsj ved en av restaurantene er et «must», men det er en siste ting som gjenstår før lørdagsbesøket er over.

– Vi må ta turen innom Trøndelag Sjømat før vi drar. Da får vi fersk fisk og kan lage oss en skikkelig god søndagsmiddag, smiler Alain.

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font