Den lettvinte måten å bo på:  
- En liten heistur unna alt du trenger!

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Heimdal Eiendomsmegling

Melhustorget, Heimdal Boligs nyeste prosjekt, skal gjøre Melhus til et bedre sted å bo. Med flotte leilighetsbygg over et nytt og større kjøpesenter, flere butikker og spisesteder, et fint torg og en flott felles takhage, ligger alt til rette for det.

Vi møter Kristian Stensrud fra utbygger Heimdal Bolig og Thomas Løbakk fra Heimdal Eiendomsmegling i Melhus sentrum.

I dag består store deler av sentrumskjernen av grå asfalt og et hav med ubrukte parkeringsplasser. Bolig og næringsprosjektet Melhustorget er første skritt på veien for å endre på dette

– Mye av dagens parkering bygges under bakken og gjør plass til grønne arealer over. Det blir et levende sentrum med torg, vakre bygg, flere nye butikker i et større og mer moderne kjøpesenter, spisesteder, uteservering og leiligheter på toppen. Her er du bare en liten heistur unna alt du trenger, sier Stensrud.

– Melhus er i rivende utvikling og sentrum er i ferd med å bli et samlingspunkt hvor man kan bo og leve godt. Behøver man storbyfasiliteter er Trondheim bare ti til femten minutter unna, legger Løbakk til.

Vil du vite mer om Melhustorget? Klikk her!

En flott takhage gir Melhustorget og beboerne en fantastisk grønn lunge i hverdagen.

– Her får du mye for pengene

Salget har akkurat startet på første byggetrinn, som består av 53 flotte leiligheter. Byggestart er satt til rundt nyttår, men allerede nå er over halvparten av leilighetene solgt.

– Responsen har vært utrolig god, og det tyder på at flere ønsker å bosette seg i Melhus, men vi har fortsatt mange fine leiligheter igjen i dette byggetrinnet, sier Stensrud.

De beskriver leilighetene som noe for alle og enhver. I Melhustorget finner du toroms fra 40 kvadratmeter, leiligheter i mellomsjiktet på rundt 60-85 kvadratmeter og større boliger på over 110 kvadratmeter.

– Leilighetene blir virkelig flotte og arealeffektive. Det er en solrik tomt og brorparten av de kommer med innglassede balkonger, slik at du forlenger utesesongen i begge ender av året, sier Løbakk.

– I tillegg kommer det et flott atrium med takhage over kjøpesenteret. En etasje over bakkeplanet får innbyggerne en fin grønn lunge i hverdagen, legger Stensrud til.

Her bor du kun femten minutter fra Trondheim sentrum med bil. I tillegg er det også gode buss- og togforbindelser som får deg både til Midtbyen og Værnes om du ønsker det. Samme billettpriser som i Trondheim er det også.

Selv om du er tett på Trondheim, så er det mye penger å spare på å kjøpe bolig i Melhus.

– Her får du uten tvil mere hjem for pengene. Skulle vi ha bygd et slikt konsept midt i Trondheim sentrum ville prisene fort ha vært 45 prosent høyere, sier Løbakk.

– Her får du en relativt billig inngangsbillett til en enklere boform i leilighet, og du slipper å bekymre deg for vedlikehold og oppussing. Du får en flott og nøkkelferdig leilighet levert av en solid utbygger og entreprenør, legger Stensrud til.

Vil du vite mer om leilighetene? Trykk her!

Beboerne her er bare en heistur unna alt de trenger i hverdagen.

Ordfører Jorid Oliv Jagtøyen forteller at Melhus kommune er i stor utvikling  - og at Melhustorget blir et viktig tilskudd.

– Utrolig spennende

Gjennom hele prosessen har de hatt en tett dialog og godt samarbeid med Melhus kommune. Ordfører Jorid Oliv Jagtøyen sier at hun og kommunen gleder seg veldig til å ruste opp sentrumskjernen.

– Planene for Melhustorget er utrolig spennende. Det blir et løft for hele sentrum og tar oss akkurat i den retningen som vi ønsker at Melhus skal være i fremtiden, sier Jagtøyen.

Hun forteller at kommunen er i stor vekst. I Trøndelag er det Melhus som har hatt størst befolkningsvekst i 2020, etter Trondheim. Jagtøyen forteller at det er flere grunner til at folk velger å bosette seg i Melhus.

– Vi er jo en randkommune til Trondheim og vi legger til rette for boligutvikling, som for eksempel Melhustorget. Per i dag er det 4000 personer som pendler ut og 1000 som pendler inn til kommunen. Vi ligger tett til E6 og har en stor satsing på kollektivtrafikk gjennom miljøpakken, som gjør det enkelt og billig, sier Jagtøyen.

Med en stor vekst, må de også legge til rette for at innbyggerne har det bra i kommunen. Derfor ruster de opp for fremtiden. Melhus er kjent for idrett og kulturliv og nå kommer det blant annet en helt ny skole, utbygging av Melhus videregående og to idrettshaller under oppføring. I tillegg har de full barnehagedekning i kommunen.

– Melhus er et flott sted å bosette seg. Og nå som vi legger til rette for et trivelig sentrum med parkering under bakken, lekeplasser, grønne parker og spisesteder, så får vi forhåpentligvis et samlingspunkt som folk ønsker å bruke og være i lang tid, sier hun.

Nysgjerrig? Klikk her!

Løbakk og Stensrud forteller at den store interessen for leilighetene og samarbeidet med kommunen tyder på at Melhustorget er et etterlengtet tilskudd til Melhus.

– Det er et helt unikt prosjekt på mange måter, med tanke på at vi former fremtidens sentrum til et attraktivt sted å bo og oppholde seg.

– Vi ser for oss at det kommer til å bli en fin møteplass der man for eksempel kan ha julemarked, konserter, samlingspunkt på 17. mai og andre aktiviteter året rundt. Her finner du alt du trenger i hverdagen, samt underholdning på fritiden, på ett sted, sier Løbakk og Stensrud

Med et moderne kjøpesenter i førsteetasje, et yrende sentrum, kort vei til Trondheim, flotte turmuligheter og én av landets beste fiskeelver i umiddelbar nærhet, så har du virkelig det.

– Melhustorget er fremtidens måte å bo på. Det blir mer og mer vanlig å bo trygt og enkelt med alt du trenger i nærheten. Her bor du stille og rolig, midt i smørøyet i Melhus sentrum. Nå gleder vi oss virkelig til å komme i gang med utbyggingen, sier de avslutningsvis.

Byggetrinn 1 med sine 53 enheter skal etter planen komme i gang rundt nyttår – Her kan du lese mer om prosjektet!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text