- Dette er et helt fantastisk hytteområde

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Hummelfjell AS

Øystein Haugen og familien fra Trondheim hadde knapt hørt om idylliske Hummelfjell da de kjøpte hytte der. I dag storkoser de seg på hytta – året rundt! Nå kommer det snart flere hytter for salg med perfekt beliggenhet.

Ole Peder Sjøvold, daglig leder i Hummelfjell AS, forteller at det kommer mange nye fritidsboliger til Hummelfjell

Natural environment, Glasses, Plant, Smile, Sky, Outerwear, Leaf, Building, Botany, Beard

Kun et lite kvarter fra Røros finner du Hummelfjell – en helårsdestinasjon i fantastiske omgivelser i Os kommune. I dag står det 160 hytter i området, men nå skal den koselige fjellbyen utvides – og det kommer flere flotte hytter på markedet.

- Det har blitt et utrolig populært område og nå holder vi på å planlegge 120 nye hytter, forteller Ole Peder Sjøvold, daglig leder i Hummelfjell AS.

Det er Hummelfjell AS, med blant annet Varmbo og Tolga-Os Sparebank på laget, som står bak utviklingen av Hummelfjell.

- Det er solide aktører i dette prosjektet. Alle som kjøper seg hytte her skal føle seg helt trygge på at de har gjort et godt og forutsigbart kjøp, sier Sjøvold.

Nysgjerrig? Les mer om hyttene og Hummelfjell!


Skreddersydde hyttedrømmer

Så, hvordan blir hyttene? Her har du stor valgfrihet mellom hyttemodellene, men alle har noen fellestrekk. Det er snakk om nøkkelferdige fritidsbolig med hvitevarer som innbyggingsovn, induksjonsplatetopp, integrert kombiskap og helintegrert oppvaskmaskin er med på kjøpet.

- Selv om det er hyttemodeller, kan vi også skreddersy din hytte etter dine ønsker, sier Sjøvold.

Dette er Anne. Én av de mange hyttemodellene som Hummelfjell AS tilbyr.

- Her kan du oppfylle hyttedrømmen din for en veldig rimelig penge. Vår rimeligste modell har en fastpris per i dag på 2 890 000 kroner, sier Sjøvold

Hyttene blir moderne og med alle fasiliteter, men for mange er kanskje selve området rundt det viktigste. Og her ligger alt til rette for at du og familien kan nyte livet – uansett om det er sommertemperatur eller nysnø utenfor ytterdøra.

- De aller fleste hyttetomtene har en spektakulær
utsikt mot Dalsbygda og Forollhogna nasjonalpark, forteller Sjøvold.

- Fra tomta kan du også enkelt ta skiene fatt utenfor hytta. Her er det muligheter for både de som foretrekker langrenn eller alpint. Lysløyper og alpinanlegget ligger bare et steinkast unna.

- Utrolig totalpakke

Er det noen som kan skrive under på dette er det trondhjemmeren Øystein Haugen og familien hans. De kjøpte hytte i området i 2019 og har siden den gang ikke sett seg tilbake.

- Det var nesten ved en tilfeldighet at vi endte opp her. Vi ble tipset om Hummelfjell av en bekjent og visste lite om området. I dag er jeg utrolig glad for at vi fikk det tipset, for det er et helt fantastisk sted å ha hytte, mener Haugen.

Og når vi spør Haugen om hva som er bra med området, svarer han engasjert.

- Det er totalpakken og alle mulighetene man har her, rett og slett. Hummelfjell har noe å by på for hele familien, sier Haugen.

- Det er kombinasjonen med fantastiske skimuligheter og toppturer på vinteren.

- Snøforholdene er svært gode. For oss som liker å gå langt på snødekte vidder, så er det helt ypperlig.

- Jaktmulighetene er helt topp. Man kan nesten ta rypejakta fra hytteveggen.

- Og så har man mange flotte vann og elver i området.

- Her kan man fiske, bade, padle kajakk eller kano, legger han til.

Haugen, kona og barna lever aktive hytteliv. Han forteller at en vanlig vinterdag på Hummelfjell foregår på følgende vis:

- Da er det slalåm på formiddagen.  Så spiser vi lunsj og går tar en langrennstur. Deretter, utover ettermiddagen, kan vi gå opp 500 høydemeter og kjøre off-piste tilbake til hytta. Helt magisk, sier Haugen.

Men av og til liker de også å bare slappe av.

- Solforholdene er helt eventyrlige. Her kan man virkelig nyte solveggen og utsikten fra tidlig morgen til helt sent på kvelden, sier Haugen.

- Og vil du spise på en bedre restaurant, bowle, se en film på kino eller svømme i et basseng, så ligger Røros kun 15 minutter unna. Mulighetsrommet er stort – og her er det aktiviteter for alle og enhver, legger han til.


Nysgjerrig? Les mer om Hummelfjell!

På Hummelfjell er det aktiviteter for alle og enhver - året rundt.

- Gunstige tomtepriser

Haugen forteller at det er flere og flere som har fått øynene opp for Hummelfjell som hytteparadis.

- Som hytteeier følger jeg med på hyttemarkedet, og har fått med meg at Røros-traktene blir mer og mer populært. Og det forstår jeg godt. Jeg tror folk kanskje ikke vet helt hva slags muligheter som finnes her, noe vi var et eksempel på før vi kjøpte hytta, men nå er jeg ikke i tvil om at vi har gjort et godt kjøp, sier Haugen.

- Hvorfor burde folk kjøpe seg hytte i Hummelfjell?

- Det handler om totalpakken av alt du kan gjøre her. For en skiinteressert familie som oss, så er dette et fantastisk område. I tillegg så er det jo veldig gunstige priser på tomter og en veldig folkelig struktur her, med fin og behagelig stemning. Jeg tror det finnes få hytteområder i Norge som dette, svarer Haugen.

Nå skal det bli enda mer liv på Hummelfjell. Hvis du er nysgjerrig på de 120 hyttene som skal bygges i området, har Sjøvold fra Hummelfjell følgende oppfordring til deg;

- Det er selvsagt bare å ta kontakt med oss hvis du ønsker å lære mer om hyttene og Hummelfjell. Her er det lagt til rette for at alle aldersgrupper skal kunne få et avbrekk fra hverdagen. Vi kan være med på å skreddersy og virkeliggjøre din hyttedrøm, sier Sjøvold.

Noe for deg? Trykk her!


Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text