ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font
Grey
Grey

– Vi ønsker å være en helt unik gulvforhandler

Bak en blank vindusfasade i en av Ilsvikas fredelige gater, ligger Nordby Gulv. Her får du servert både kaffe og gode råd i jakten på drømmegulvet – mens du nyter utsikten over fjorden.

– Vi ønsker å være en unik gulvforhandler, med et gjennomført showroom som både privat- og prosjektkunder kan ha glede av, sier eier og daglig leder Silas Odén Skibnes fornøyd.

Joana Tovmo nikker. Hun har jobbet med Silas på Nordby Gulv siden 2018, og har bakgrunn som interiørkonsulent. Hennes brede erfaring med møbler, byggevarer og belysning, kombinert med Silas gulvekspertise og lange erfaring, har skapt et perfekt team.  

Etter flere år i Midtbyen, bestemte de seg i fjor for at de trengte andre og mer arealeffektive lokaler.

Lokalene de fant her i Ilsvika var lyse og luftige, med gratis gjesteparkering for bil rett utenfor døren.

I februar 2022 kunne de ønske nye og gamle kunder velkommen til det nyoppussede showroomet.

– Det er så fint å være her. Når det kommer kunder hit, ønsker vi at de skal føle at de kommer hjem til Nordby Gulv, smiler Joana.

– Gulvet er rommets største møbel

Nordby Gulv er en merkeuavhengig gulvforhandler, og jobber med både privatkunder og prosjektmarkedet. Her får man hovedsakelig handlet parkett, gulvbelegg og teppegulv.

Joana forteller at kundene som skal oppgradere hjemmet sitt, gjerne ser etter parkett til stue og kjøkken, eller tepper til soverom.

Material property, Brown, Rectangle, Wood, Gadget

– Gulvet er rommets største møbel, så det er viktig at man tenker på det tidlig i prosessen, gjerne samtidig som man for eksempel velger kjøkken, råder hun. Flere kunder låner med seg store prøver hjem for å se de ulike gulvene opp mot eksisterende kjøkken eller annet inventar i hjemmet.

Lyse og hvitpigmenterte gulv med brede planker og matte overflater har lenge har vært populært, men nå ser de at mørkere nyanser begynner å interessere folk. De har også lagt merke til at flere og flere har fått øynene opp for parkett i ulike mønster som for eksempel fiskeben og chevron.

– Fiskebeinsgulv i litt større dimensjoner er populært nå. Det har det lille ekstra, samtidig som det er klassisk og pent. Flere ønsker også teppegulv på soverom og i walk-in-garderober, forklarer Joana.

– Hotellfølelsen og hjemmeluksusen har nok blitt viktigere, legger Silas til.

– Når det er sagt, anbefaler vi ikke gulv ut ifra trender til kundene våre. Et nytt gulv skal vare i mange år, så man må se på bruksbehovene og tenke langsiktig, sier Joana.

Det er flere måter å legge en parkett på, så undergulv og ulike monteringsmetoder er ofte tema.

­– Vi er jo veldig glade i hellimte gulv, altså at man limer det til undergulvet, i stedet for å legge det flytende med klikk. Ikke bare blir lyden helt annerledes og mer behagelig, men det ser mye penere ut hvis gulvet kan gå gjennom flere sammenhengende rom uten overgangslister, sier Silas.

Et trygt valg

En av de som har handlet hos Nordby Gulv, er Bjørnar Fjeldvær.

Etter at han og kona Trine Sletvold kjøpte ny leilighet for ett år siden, var oppussing neste punkt på agendaen.

Det var viktig for dem å anskaffe et flott gulv av god kvalitet, og de hadde sett seg ut parkett i mønsteret chevron.

Bjørnar Fjeldvær er svært fornøyd med kundeservicen  og rådgivningen han fikk hos Nordby Gulv. Foto: Trine Sletvold.

Joint, Chin, Arm, Shoulder, Smile, Muscle, Jaw, Sleeve, T-shirt

­– Det visuelle veide tungt, men vi ønsket også noe som tålte slitasje. Da var dette den perfekte parketten for oss, forteller Bjørnar.

Foto: Trine Sletvold

– Jeg hadde ikke handlet der selv tidligere, men Trine visste om dem. Jeg har også flere håndverkervenner som snakket godt om dem, Nordby Gulv er jo kjent i den bransjen, forklarer Bjørnar.

– De har et godt utvalg og veldig god service. Man får med store parkettprøver hjem, og dialogen med Joana og Silas har vært fin gjennom hele prosessen – de er enkle å få tak i hvis det er noe, sier han.

Han forteller at han og kona satte stor pris kunnskapsnivået de møtte hos Nordby Gulv.

– Vi fikk god bruk for rådene rundt fargespillet i gulvet. Gulv ser annerledes ut i butikk enn det gjør hjemme, og vi vurderte egentlig en mørkere farge. Da vi landet på den vi gjorde, var det etter råd fra dem, forteller Bjørnar.

– Det at det bare er to ansatte, er en styrke. Det er gulv de driver med, og kunnskapsnivået er derfor mye høyere enn i de store kjedene, legger han til.

Bjørnar anbefaler andre varmt å ta kontakt med Nordby Gulv om nytt gulv skal anskaffes.

– Hvis du jakter på noe litt spesielt og ønsker det som er hakket bedre enn hva du får hos de store kjedene, er dette forhandleren for deg, sier han og tilføyer:

– Jeg vet at det er et trygt valg for meg å gå til dem neste gang også!

Foto: Trine Sletvold

Hvis du jakter på noe litt spesielt og ønsker det som er hakket bedre enn hva du får hos de store kjedene, er dette forhandleren for deg.

bjørnar fjeldvær

Unikt showroom for prosjektkunder

I tillegg til privatkunder, har Nordby Gulv bred erfaring med å levere til prosjektmarkedet.

– Vi leverer mye teppeflis og parkett til kontorer, men også ulike gulv til butikker, restauranter og skoler blant annet, forteller Silas.

Det at de har et showroom for gulv rettet mot proffkunder, gjør at de får vist frem produktmiksen på en oversiktlig og personlig måte.

Med et sofahjørne, kjøkkenøy – og ikke minst sirlig organiserte vareprøver, blir besøket behagelig for alle som trår over terskelen og inn på den velvalgte parketten.

I et skjermet område av lokalet, står Silas ofte og finner frem til de beste løsningene sammen med entreprenører og arkitekter. Både han og Joana bidrar med sin kunnskap om det tekniske rundt produktene, leggemetoder og akustikk.

– Vi har også tilgang på store vareprøver, noe som skiller seg ut og blir satt pris på av proffkundene spesielt, sier Silas.

Nordby Gulv er svært bevisste på behovene og kravene prosjektkunder har. Lagerbeholdning, kvalitet og leveringstid er derfor viktig å ha oversikt over.

– Det må klaffe hver gang for at vi skal beholde kundene våre, det vet vi, legger han til.

– Vi har kunnskapen som trengs, og ønsker å hjelpe kundene så godt vi kan. Vi er ærlige selgere, og veldig opptatt av godt samarbeid og god oppfølging underveis, skyter Joana inn.

Velkommen til Bolighelg

3.-5. november er det dags for Bolighelg. Nordby Gulv er med, og ønsker å invitere alle som har interesse for gulv til å oppleve de nye og flotte lokalene deres i Ilsvika.

De holder langåpent, og byr på 20 prosent rabatt på parkett og tepper denne helgen. Det blir kaffe på presskannen, gode sparringsmuligheter med Joana og Silas – og mange flotte vareprøver å se på.

– Vi oppfordrer også dem som ikke er i kjøpsmodus til å ta turen innom oss. Vi vil gjerne bistå med råd og synspunkter rundt alt som har med gulv å gjøre, sier Silas.

­– Alle er velkommen til Nordby Gulv i Ilsvika, og vi håper mange titter innom for å bli bedre kjent med oss og utvalget vårt, sier Joana.  

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font