Snart åpner de dørene:
Slik blir nye Obs Bygg Leangen

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Obs Bygg

Font

Norges største utvalg av gulv, én av landets største malingsavdelinger og over 5000 kvadratmeter trelast - der du kan kjøre rundt og plukke med deg det du trenger. Det finnes mange gode grunner til å glede seg til at Obs Bygg Leangen åpner dørene.

Over 10.000 kvadratmeter byggevarer skal gjøres klart til åpningen torsdag 11. februar, og da er det ikke rart at det er travle dager for byggvaresjef Rune Bakken ved Obs Bygg Leangen.

- Det er utrolig hektisk, men det er aller mest gøy. Nå begynner ting å ta form og resultatet ser ut til å bli helt strålende, sier Bakken.

Bakken startet Obs bygg-karrieren på Lade som 18-åring og var der frem til han fylte 35 år. Etter noen års opphold kom han tilbake til butikken som byggvaresjef i 2015. Han har med andre ord lang fartstid blant panel, lister og maling.

- Det blir litt rart å flytte fra Lade, men disse lokalene blir mye bedre for både oss og ikke minst for kundene våre. Vi gleder oss virkelig til å komme i gang her, sier Bakken.

10.000 kvadratmeter

Inne i lokalene, som ligger i Tungavegen 26, rett ved IKEA, er folk i full sving med å sette inn varer og dekorere butikken. Bakken tar oss med på en liten rundtur og viser frem hva de jobber med.

- Beliggenheten er helt perfekt, mener jeg. Vi ligger ikke langt fra E6, så det skal være enkelt for folk å komme seg både til og fra butikken, sier Bakken.

Og enkeltheten er viktig for Obs Bygg og Bakken.

- Det er en del av konseptet vårt, sier Bakken.

- Vi har hele tiden kunden i tankene, og det gjelder på alt vi gjør. Om det så er tilgjengelighet, pris, utvalg og service, legger han til.

I denne videoen blir du bedre kjent med butikken:

Husk lyd!

Malingsavdelingen på Leangen er en av de største i Norge.

Shelf, Shelving

Størst på maling og gulv

De 10.000 kvadratmeterne er todelt. 5000 kvadratmeter går til selve butikken, og her finner du alt du trenger av verktøy, garderobeløsninger, bad, gulv og mer til.

Men den største avdelingen her er full av farger.

- Dette er én av Norges største malingsavdelinger og er mer eller mindre selve pulsen i Obs Bygg Leangen. Her finner du alt du trenger av malingsprodukter fra de største leverandørene og i forskjellige prisklasser, sier Bakken.

Gulvavdelingen er også en viktig del av butikken – og Bakken forteller at de også er landets største i sitt slag.

Men noe av det viktigste de jobber med før åpningen, er at de ansatte er godt trent før dørene åpnes. For å gi god service og sørge for at kundene får de de trenger til sitt prosjekt.

- Vi har ansatt mange flere folk enn det vi hadde på Lade. Tidligere var vi rundt 60 ansatte, nå er vi oppimot hundre stykker som jobber her, sier Bakken.

- Alle har fått god opplæring og så har mange av de ansatte lang fartstid. I tillegg har vi også snekkere, rørleggere og malere på laget. Det er med andre ord mye kompetanse her på huset, som står klar til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene, legger han til.

Anita Moseng, salgsleder hos Obs Bygg Leangen.

Drive-in rett i bilen

Etter omvisningen i butikken går turen videre til de resterende 5000 kvadratmeterne. Og her skal handleopplevelsen rett og slett gå på hjul.

- Trelasten her kan ikke sammenlignes med det vi hadde på Lade. Dette blir en helt ny verden både for oss og for kundene. Vi gleder oss skikkelig til å vise frem hva vi har fått til her, sier Anita Moseng, salgsleder ved trelastavdelingen.

I trelastavdelingen finner du selvsagt alt du trenger til oppussingen. Mørtel, stiger, lekter, bjelker, isolasjon, plateprodukter, stillas. Store ting, med andre ord.

Men her slipper du å dra langt for å få med deg varene inn i bilen eller hengeren din. Her kjører du nemlig inn og plukker med deg det du trenger på veien:

Husk lyd!

- Denne drive in-løsningen er vi veldig stolte av! Det skal være oversiktlig og veldig enkelt å handle her hos oss, og med dette på plass kommer trelasthandelen til å bli veldig lett og effektiv for kundene våre, sier Moseng.

- Og så er det fint at det er innendørs. Det er jo ofte kaldt og vått i Trøndelag, legger hun til.

Inne i avdelingen er det markert hvor man kan kjøre, parkere og plukke med seg det man trenger av varer. På enden av kjøreruten finner man noe som gjør handelen enda enklere.

- Klikk og hent blir stadig mer populært. Her har vi en skranke der du kan bare svinge innom og hente det du har bestilt på internett. Alt er klart for henting når du kommer. Enklere blir det ikke, sier Moseng.

Her kan du enkelt plukke med deg varene du har bestilt på internett

Slik blir åpningsdagen

Da vi tok turen innom var hun og kollegene i gang med å sette opp skilt og fylle opp hyllene med varer. Hun forteller om en gjeng som er veldig ivrig på å komme i gang på Leangen.

- Det er noe av det jeg er mest stolt av i denne prosessen. Alle her har virkelig stått på og lagt ned en fantastisk innsats for at butikken skal være perfekt når vi åpner dørene, sier Moseng.

11. februar skal altså Moseng, Bakken og resten av kollegene ta imot de første kundene på Obs Bygg Leangen. Men hva kan kundene forvente seg?

- Her skal de finne absolutt alt de trenger til sitt prosjekt - stort eller smått! De skal komme inn til en stor og oversiktlig butikk, der det er enkelt å finne det du leter etter. I tillegg skal de få god hjelp av våre dyktige ansatte, hvis de trenger det, sier Moseng og Bakken.

Bakken forteller at alle er hjertelig velkommen, men har også en oppfordring til de som ønsker å ta turen på åpningsdagen.

- Vi tar smittevern på alvor og oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre og holde god avstand i butikken. Vi skal ha nok plass, i hvert fall. Husk at vi åpne fra 07 til 21, så det kan være lurt å tenke på når du skal ta turen hit. Vi skal i hvert fall gjøre alt vi kan for å sørge for en trygg og god handleopplevelse hos oss, sier Bakken avslutningsvis.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text
Font