Denne bedriften i Trondheim er i stor utvikling – nå trenger de flere på laget

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for ON Energi

Azure, Font

Siden ON Energi ble til i 2017 har de hatt en rivende utvikling. Nå trenger de enda flere folk, som vil være med på reisen og legge til rette for det grønne skiftet i Norge.

ON Energi så dagens lys i 2017, men røttene strekker seg enda lengre tilbake. Selskapet ble nemlig til etter en fusjon mellom Elnett Energi, som ble opprettet i 2012, og Trønderenergi Elektro. To sterke fagmiljøer i Trondheim, med andre ord. Og med det kom det også mye kompetanse og erfaring med på kjøpet.

I løpet av årene har de blitt en markant aktør innen elektrisk infrastruktur – og de har planer om å fortsette å utvikle seg.

- Vi har hatt en helt fantastisk reise og en stor utvikling. Omsetningen øker for hvert år og nå skal vi skape enda bedre resultater ved å bidra med å legge til rette for det grønne skiftet i Norge, sier Lars Kotsbakk, leder for stasjonsanlegg i ON Energi.

Selskapet består i dag av rundt 75 personer. Mange av de er ute i felt, men i lokalene på Tempe teller de i dag 18 personer. Nå skal de bli enda flere personer - både ute og inne.

- Vi er på utkikk etter tre prosjektledere, en regnskapsleder og en energimontører. Det er vidt forskjellige stillinger, men alle skal bidra med å utvikle oss som selskap og utvide forretningsområdene våre, sier John Håvard Hansen, leder for ressurs og HMS i ON Energi.

Nysgjerrig? Her kan du se de ledige stillingene

Lars Kotsbakk, leder for stasjonsanlegg i ON Energi, forteller at selskapet har vært gjennom en eventyrlig reise siden oppstarten.

Legger til rette for det grønne skiftet

Men hva jobber ON Energi med, egentlig? Svaret ligger ganske klart i navnet.

- Enkelt forklart så bygger vi og drifter elektrisk infrastruktur på alle spenningsnivå. Alt fra installasjoner, stasjonsanlegg, trafikk og gatelys. Det er med andre ord en veldig variert kundeportefølje, forteller Kotsbakk.

ON Energi holder til i Trondheim, men jobber med små og store prosjekter over hele landet. Både på land, til vanns og til fjells

Nylig var de med på å etablere et helt nytt kraftverk i Otta, og de har mange spennende rammeavtaler som kommer til å sørge for at de har nok å henge fingrene i lang tid fremover.

Et av de mest spennende prosjektene finner du i hjembyen:

- Vestbyen trafostasjon ved Skansen i Trondheim blir et viktig knutepunkt for hele byen. Det er veldig gøy å få være med på et så stort og viktig prosjekt for hjemplassen vår, sier Kotsbakk.

Elektrisk infrastruktur er viktig. Det er vanskelig å se for seg hvordan livene våre hadde vært ut uten dette på plass. Og hvor vi får denne energien fra er i stadig utvikling. Om det blir solceller, vind, vann eller andre energikilder, så ønsker ON Energi å være en pådriver for å skape et grønnere samfunn.

- Det vi driver med er på mange måter nøkkelen til det grønne skiftet i Norge. For at vi skal få det til, er man avhengig av både installasjonene og infrastrukturen som vi jobber med. Vi bygger noe som tilrettelegger for det grønne skiftet, og det viktigste bidraget vi gjør er den enorme kompetansen vi har her på huset, sier Hansen.

Vil du være med å legge til rette for det grønne skiftet? Se stillingene her!

Elektrisk infrastruktur er en viktig faktor for det grønne skiftet, mener John Håvard Hansen, leder for HMS og ressurser i ON Energi.

Samhold og trivsel

Kompetanse er viktig for ON Energi og er en av grunnverdiene i bedriften. Derfor legger de til rette for at alle skal få påfyll der det trengs.

- Kompetanse er jo det vi lever av, så vi er nødt til å være i forkant av utviklingen og holde oss oppdatert. Derfor er det viktig at alle ansatte har muligheten til å få faglig påfyll gjennom konferanser og seminarer, sier Kotsbakk.

- De som jobber her er også veldig rause. Har du et problem eller noe du lurer på, så får du bestandig hjelp og råd fra en kollega på huset, legger han til.

Et godt arbeidsmiljø er viktig. Kotsbakk og Hansen forteller om et raust arbeidsmiljø, og viser til at de scorer høyt på arbeidsmiljøundersøkelsene.

- Da er det spesielt samhold og trivsel som trekkes frem, forteller de.

En som kan skrive under på dette er energimontøren Jakob Knudsen.

- Kollegene mine har vært helt fantastiske. Jeg kom inn som lærling og da er man avhengig av hjelp og gode råd i starten. Gjengen her i ON Energi er utrolig imøtekommende og tok godt vare på meg fra første stund, sier Knudsen.

Han har vært lærling i to og et halvt år i ON Energi. Nylig tok han og tre andre fagbrev – og fikk tilbud om fast jobb i samme slengen.

- Det føles utrolig godt. Jeg hadde et håp om en fast jobb etter lærlingtida, så jeg ble naturligvis veldig glad da tilbudet kom på bordet, sier Knudsen.

Vil du bli med på laget? Trykk her!

- Her kan du gjøre en forskjell

I tillegg til et godt arbeidsmiljø,  er det også noe annet 20-åringen setter stor pris på i jobben.

- Det beste med akkurat denne jobben er at arbeidsoppgavene er veldig varierte. I tillegg liker jeg at vi får reise mye rundt og oppleve Norge, sier Knudsen.

- Og da er det også viktig med det gode samholdet. Vi reiser mye sammen og bor av og til sammen. Da må man trives med hverandre, legger han til.

Knudsen og fire andre har nylig fått fast jobb i ON Energi, men selskapet er stadig på jakt etter flere flinke folk. De er på utkikk etter fem personer til svært forskjellige stillinger, men er det noe søkerne bør ha til grunn – i tillegg til den formelle kompetansen?

- Du må være engasjert – uten tvil. I tillegg er gode samarbeidsevner kritisk i alt vi gjør. Her jobber vi daglig med prosjekter der alle må samarbeide for å få et godt sluttprodukt, så det er helt nødvendig, sier Kotsbakk og Hansen.

Og hvorfor bør nettopp du søke på stillingene?

- Her får du bli del av en engasjert, kompetent og en hyggelig gjeng som står på for hverandre. Du får også en viktig rolle i å legge til rette for det grønne skiftet i Norge. I ON energi får du og såmuligheten til å påvirke hvordan vi skal gjøre nettopp det. Her er det kort vei mellom beslutningstakerne og du kan med andre ord gjøre en stor forskjell, svarer de avslutningsvis.

Høres ut som noe for deg? Eller kanskje kjenner du noen som passer perfekt? Trykk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text
Azure, Font