På dette kontoret i Trondheim lages det digitale ID-løsninger som hele verden trenger

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Signicat

Brand, Font, Logo, Text

Trondheimsselskapet Signicat er i dag i europatoppen på tjenester innenfor digital identitet. Nå ønsker de å ta en ledende posisjon globalt. Derfor ser de etter flinke folk, som vil utvikle nye digitale ID-løsninger for bedrifter og mennesker over hele verden.

Selskapet Signicat ble opprettet i 2006 og har siden den gang hatt en enorm utvikling. I dag jobber det 240 personer i selskapet og har kontorer over hele Skandinavia, Nederland, Portugal, Tyskland og Romania. Men brorparten av dem finner du på hovedkvarteret ved Solsiden i Trondheim.

I nyoppussete og moderne lokaler finner du rundt hundre personer som jobber med å utvikle produkter, som du garantert har brukt engang, men aldri tenkt over hvem som står bak.

- Kort fortalt leverer vi tjenester til strengt regulerte bransjer, som bank og finans. Vi hjelper dem å løse problemer knyttet til digital identitet, forklarer Gisle Aasgaard, chief project officer ved Signicat.

- Hvis du har signert en avtale hos en bank eller en finansaktør, har du mest sannsynlig benyttet deg av våre tjenester. Daglig går det i snitt rundt en million transaksjoner gjennom oss i form av signeringer eller innlogginger, legger han til.

Signicat trenger flere dyktige mennesker – her kan du lese mer om stillingene!

Satser: Chief project officer Gisle Aasgaard forteller at Signicat satser stort på å bli verdensledende innenfor digitale ID-løsninger.

Skal vokse

Signicat har i dag 1300 kunder. Blant dem finner du giganter som Bank Norwegian, American Express, Santander, Lånekassen og NAF.

I fjor omsatte Signicat for 260 millioner kroner, og Aasgaard forteller at de har som mål å knuse det tallet i løpet av 2023.

- Planen er å øke gjennom organisk vekst og oppkjøp. Vi er jo allerede verdens ledende på teknologien og har noen av de skarpeste hodene innenfor vårt fagfelt på plass. Vi er ledende i Norden og er i ferd med å bli ledende i Europa. Og med det har vi også en helt unik posisjon til å bli ledende på verdensbasis, mener Aasgaard.

Og for å nå målene sine og opprettholde rakettfarten, trenger Signicat flere dyktige mennesker på laget.

Glasses, Yellow
arrow.png

Husk lyd!

Godt arbeidsmiljø og flotte lokaler

I lokalene i Trondheim finner du allerede hundre dyktige mennesker. Én av dem er Espen Grindvold, som startet i selskapet i 2014.

- Det var litt tilfeldig at jeg startet i Signicat. Jeg var nettopp ferdig utdannet og fikk et jobbtilbud på LinkedIn. Det var slik det startet. Og i dag er jeg utrolig glad for at jeg ble med på denne reisen, sier Grindvold.

Det er mye som har endret seg i løpet av disse årene. Da han startet var de rundt 25 personer i Signicat og holdt til i Gryta i Trondheim. Med årene vokste de seg så store at de trengte nye lokaler. Og ganske nylig flyttet de inn i de nye lokalene i Beddingen.

- Det er helt fantastiske lokaler! Vi sitter på toppen av byen og utsikten er fantastisk, sier Grindvold.

Nysgjerrig? Klikk her for å se ledige stillinger i Signicat

Nye lokaler: Espen Grindvold, service desk manager i Signicat, er veldig fornøyd med de nye kontorlokalene.

Utsikten er flott, ja, men det må sies at det er mye stilig inne i selve kontorlokalet. Åpent, moderne fasiliteter, flott interiør og velutstyrte møterom. Sistnevnte er forresten oppkalt etter fjell i regionen. Og videospill-univers som Tetris, Zelda og The Witcher. Et av disse rommene har også blitt til et underholdningsrom, der spesielt foosballbordet er flittig i bruk.

– Arbeidsmiljøet er veldig godt. Vi har en innarbeidet kultur der vi hjelper hverandre hele tiden. Slik kan du tilegne deg ny kunnskap og utvikle deg.

Espen Grindvold

Faglig utvikling

Grindvold har siden han startet vokst i gradene og er i dagservice desk manager i selskapet.

- Jeg startet på «gulvet», kan du si. Her kan du ta nye steg karrieremessig hele veien. Du får økt kompetansen din og utvikle deg som leder, dersom du ønsker det. Hvis du vil ha mere ansvar ansvar, så er det gode muligheter for dether i Signicat, sier Grindvold.

Så, hva gjør en service desk manager i Signicat?

- Jeg er ansvarlig for at vi på kundesenteret leverer så god service som mulig ut mot våre kunder. Målet er jo hele tiden å gjøre hverdagen enklere hos kunden og brukerne i henhold til de mange sikkerhetskravene som vi må forholde oss til, sier Grindvold.

Espen ønsker seg flere dyktige kolleger på laget. Det ligger mange spennende stillinger ute og i denne videoen forteller han deg hvorfor du bør slenge inn en søknad:

arrow.png

Husk lyd!

Ny på laget

Hilde Asklund er relativt ny på Signicat-laget. Hun hadde sin første arbeidsdag i februar, men hadde god kjennskap til hva de står for før hun sendte søknaden.

- Jeg har fulgt Signicat i mange år fra sidelinjen. Jeg har både sett og hørt mye bra om dem, og for meg er de en liten del av identiteten til Trondheim. Da jeg så stillingsannonsen og oppgavene som ble beskrevet, tenkte jeg med en gang; «dette må jeg være med på», sier Asklund.

- I tidligere jobber har jeg også vært kunde av Signicat. Og jeg vet at de er høyt respektert blant sine kunder. Det var en ekstra motivasjonsfaktor for min del, sier hun.

Hun er i dag VP Lead Architect i Signicat. En del av den enorme veksten Signicat har sammenheng med oppkjøp av andre nasjonale og internasjonale selskap.

Det er er der Asklund og hennes kolleger kommer inn i bildet:
- Vi skal sy sammen alle disse forskjellige teknologiene, slik at de snakker sammen på en friksjonsfri måte, forklarer hun.

Asklund er også på utkikk etter flinke folk til teamet sitt. I videoen under får du vite hvordan nyansatte blir ivaretatt i Signicat:

arrow.png

Husk lyd!

Verdensledende teknologi - med store ambisjoner

Og hvis du ønsker å gjøre som Hilde – bli med på Siginicat-reisen – så kan du forvente deg dette:

- Her skjer det ting hele tiden. Vi legger til rette for at våre ansatte skal få være med på utviklingskonferanser og du har gode muligheter for å vokse og prøve deg i forskjellige roller, sier Aasgaard.

Han forteller at de ser ikke etter en bestemt mennesketype. I Signicat finnes det som nevnt personer med forskjellige bakgrunner og aldersgrupper, men én ting må de ha til felles:

– Du må ha passion for software! Vi ser etter kreative og dyktige folk, som ønsker å være på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

Gisle Aasgaard

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text
Brand, Font, Logo, Text