Senterleder Kine lover flere spennende nyheter for City Lade denne høsten

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for City Lade

City Lade gjør seg klar for en utrolig spennende høst. En stor utbygging, nye restauranter og butikker er rett rundt hjørnet. Da er det ikke rart at den nye senterlederen, Kine Øie, har store ambisjoner for kjøpesenteret.

Denne våren hadde Kine Øie sin første arbeidsdag som senterleder ved City Lade. Inntil da var hun regionsleder for Sabrura og før det driftsleder i Dromedar.

Men hun har også lang fartstid og erfaring fra City Lade.

– Mitt første møte med senteret var da jeg var med mamma på jobb som vareinnfyller. Da var Obs nede i kjelleren her. Det har skjedd mye siden den gang, for å si det mildt, sier Øie.

– Jeg har også vært leietaker på senteret i 13 år, som franchisetaker i Big Bite. Det er en verdifull erfaring å ha med seg når man i dag skal drifte samme senter og kan relatere seg til hverdagen til våre leietakere, legger hun til.

Her får du siste nytt fra City Lade


- Store ambisjoner

Da Øie jobbet for Big Bite var hun med på flere ombygginger på City Lade. Nå står hun i fronten for en av de største utbedringene på senteret på mange år.

I løpet av høsten kommer det 5000 kvadratmeter med blant annet helt nye butikker og en spennende restaurantrekke med et flott uteserveringsområde til City Lade.

– Utviklingen som City Lade skulle i gang med trigget meg til å søke på jobben som senterleder. Det å få være med å videreutvikle et av Norges største kjøpesenter kunne jeg ikke si nei til. Den prosessen vi er i gang med nå kommer til å gi besøkende et mer innholdsrikt tilbud og gode opplevelser.

– Vårt mål er å bli enda bedre, større og mer relevante for våre kunder - og vi er på god vei! Vi gleder oss til å ønske nye leietakere velkommen til City Lade.

Det er ikke bare City Lade som blomstrer opp i området. Det er ingen hemmelighet at Lade er i stor vekst, og det er ingenting som tyder på at veksten bremser med det første.

– Det har vært en rivende utvikling på Lade og Lilleby de siste årene. Ladesletta har gått fra å være et industriområde til å bli en handelsdestinasjon. Det er i ferd med å bli en pulserende bydel med mange attraktive tilbud og nye som dukker opp fortløpende.  

– I tillegg har man fotballbaner, grøntarealer, flotte turstier, strand og bademuligheter rett i nærheten. Rett og slett en bydel med et godt tilbud for innbyggerne. Jeg har selv bodd på her og har blitt veldig glad i Lade, sier Øie, som er oppvokst på Heimdal og Byåsen.

– Med den jobben vi gjør på City Lade, så skal vi også gjøre Lade til Trondheims mest attraktive handelsdestinasjon. Vi skal også skape et kjærkomment nærsenter for folk som bor i i området. Ambisjonen min er gjøre City Lade til et senter der alle skal trives - uansett alder og interesser.

Hold deg oppdatert: Følg City Lade på Facebook

Senterleder Kine Øie vil at alle skal trives på City Lade. Uansett alder, kjønn og interesser.

– Skal skape gode opplevelser

Øie har en klar visjon på hvordan hun og resten av kollegene på City Lade skal få det til.

– Vi skal gjøre City Lade til en destinasjon for gode opplevelser. Det er ikke bare et senter du shopper på og drar hjem igjen. Her skal det være godt å bruke tiden sin. Det skal vi få til blant annet gjennom den spennende utbyggingen vi jobber med nå. Men det handler også om å skape et større aktivitetstilbud til folk. Alle skal føle seg velkommen og få en fin opplevelse når de tar turen hit, sier Øie.

Øie startet i rollen i mai 2021. Mye av tiden har gått til å bli kjent med senterets leietakere, den daglige driften og pulsen på City Lade.

– Jeg har blitt godt tatt imot av alle på huset, og jeg opplever at det er en stødig og erfaren gjeng som jobber her. Som senterleder er det viktig for meg å bygge en god kultur og skape et godt miljø for alle. Sammen skal vi skape et fantastisk kjøpesenter og møtested for folk, sier hun.

City Lade er allerede et veldrevent senter med gode resultater. Hun tror det er flere grunner til at senteret har et såpass godt navn i dag, og at de har klare planer for å gjøre senteret enda bedre.

– I løpet av oktober åpner et mer komplett City Lade med flere nye konsepter. Blant annet gjennom de kule restaurantene som kommer og ikke minst at vi får inn helt nye nisjebutikker, som ikke har vært etablert på kjøpesenter tidligere. Det ser vi virkelig frem til.  

Avsløringene har kommet gjennom sommeren og høsten på hvilke restauranter og butikker som kommer i plan 1. Det er stort engasjement rundt «nye» City Lade - både fra gjester og de på huset.

– Det gjør oss trygg og veldig stolt på at vi har valgt riktige konsept for oss.

På restaurantrekken kommer Egon, som etablerer sitt velkjente konsept på hele 550 kvm. Rett ovenfor kommer et splitter nytt konsept fra Lars Lian og Svein Torgersen - «Snurr»- et håndverksbakeri.

Videre er det «San Sebastian», spanske nytelser i god atmosfære. Restaurantrekken er komplett med en fransk delikatessehandel - «Alma Mater».

Det er med andre ord mye spennende som skal skje, og reåpningen nærmer seg med stormskritt.

– Vi er godt i rute med utbyggingen og vi gleder oss enormt til åpningsdagen, sier Kine Marie avslutningsvis.

Intersport etablerer en splitter ny conseptstore på 1200 kvm. Bakklandet Blomster kommer med sine unike buketter og planter i hjertet av etasjen. Klesbutikken «Frost», som har sitt hovedsete på Røros, bringer det lille ekstra til City Lade.

Frisørsalongen Sayso, Christiania Glassmagasin og Musti flytter tilbake til plan 1. Dermed er etasjen komplett med en flott miks av butikker og restauranter.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text