Dette finner du ikke på andre kjøpesentre i Trøndelag

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Sirkus Shopping

Material property, Font

Helt siden Sirkus Shopping åpnet dørene har de ønsket å skape gode opplevelser for gjestene sine. Med smarte løsninger og unike tjenester du ikke finner andre steder – satser de på innovasjon for at din handletur skal bli best mulig.

Noe av det første som slår deg når du kjører til Sirkus Shopping er den gode helhetsfølelsen.

Nettopp det er stikkordet som gjenspeiler hvordan de ønsker at gjestene skal oppleve å handle her, og årsaken til at de skiller seg ut fra andre med unike tjenester.

- Vi strekker oss etter å alltid være i forkant på å skape de riktige opplevelsene til våre besøkende, som skal gjøre handleturen din litt bedre, forteller Tina Sandneseng, senter- og markedskonsulent ved Sirkus Shopping.

- Det har vi gjort siden vi startet og vi skal fortsette å innovere i tiden fremover også, legger hun til.

Her finner du siste nytt fra Sirkus Shopping

Kjøpesenterets familiestue

Sirkus Shopping er kjent for å være et komfortabelt og spennende sted å legge handleturen.

Det er også kjent for sine behagelige sittegrupper, som er spredt strategisk rundt på hele senteret.

Nylig har Sirkus Shopping gjort et grep som gjør det enda mer praktisk for småbarnsfamilier.

Rett ved informasjonsskranken finner du senterets helt nye stelle- og familiesone.

Her finner du behagelige og skjermede sittegrupper, leker for store og de små, stellebord, barnevognparkering, mikrobølgeovn, vask, TV og iPad med barnespill.

- Her skal du finne ro, kos og hygge for de aller minste om man trenger bleieskift, mat eller en plass å sitte ned, sier Sandneseng

I tillegg ser det rett og slett fantastisk ut.

- Vi har lagt mye flid i å skape en god og lun stemning. Det skal føles som en helt vanlig stue og skape en avslappende atmosfære for familien. Helt siden Sirkus Shopping åpnet dørene har vi ønsket å legge alt godt til rette for hele familien. Dette er svært viktig for oss, sier Sandneseng.

Nysgjerrig? Her kan du lese mer!

Trygt for din tohjuling

På senteret finner du mange store og gode parkeringsplasser, som sørger for en god start og avslutning på handleturen din. Men det er ikke bare bilen din som kan stå trygt og godt her. I år åpnet de nemlig et helt nytt sykkelhotell til sine gjester.

- Det er ingen grunn til at våre gjester som kommer til oss på sykkel skal ha dårligere tilbud enn de som kommer med bil. Vi ønsker at våre besøkende skal ha tilgang de enkleste og tryggeste sykkelparkeringsløsningene på markedet.

Du finner sykkelhotellet utendørs på torget ved senterets førsteetasje. Rett ved busstopp og sykkeltraseen ned til sentrum.

Sykkelhotellet åpnet dørene i februar 2021.

- Trondheim kommune har som mål om å være landets beste sykkelby. Da må vi selvsagt være med å støtte opp om det. Vi som kjøpesenter ønsker å ta et felles ansvar mot en bærekraftig fremtid, og vi i Sirkus Shopping tenker miljø og bærekraft i hvert ledd. Sirkus ligger midt i knutepunktet med fantastiske sykkelveier, og derfor er det viktig for oss å ta godt vare på våre miljøbevisste gjester, sier Sandneseng.

Men hvordan fungerer det?


Det er trondheimsselskapet «SafeBikely» som står bak konseptet. For å komme i gang trenger du bare å laste ned appen, booke deg et rom og så er du i mål.

Trygt og enkelt.

Sykkelhotellet er åpent døgnet rundt og du trenger heller ikke å være kunde for å benytte deg av dette tilbudet.

Inne i rommene er det god plass til sykkel, handlevesker og andre større verdisaker.

- Her står sykkelen og tingene dine trygt og godt.

Noe for deg? Klikk her!

Otto til tjeneste

Du trenger ikke å ha egen sykkel eller bil for å komme deg enkelt til og fra Sirkus Shopping. Stadig færre eier sin egen bil og flere er mer opptatt av bærekraft, og foretrekker å leie fremfor å eie.

Delingsøkonomi har uten tvil kommet for å bli og nå har kjøpesenteret fått på plass bildeling, der du enkelt kan leie deg en el-personbil eller varebil til en rimelig penge. Kanskje har du handlet noen litt større ting du vil få med deg hjem?

Da er det Otto, en bildelingstjeneste fra Bertel O. Steen, som står klar til bruk.

I likhet med sykkelhotellet, så trenger du bare å laste ned appen og booke tid før du kan sette deg bak rattet og rulle videre.

Du kan leie personbilen for 95 kroner timen eller 495 kroner for en hel dag.

Varebilen koster 150 kroner timen og 750 kroner for en hel dag.

- Målet med denne tjenesten er at du skal komme deg frem og tilbake på en fleksibel og miljøvennlig måte. Dette har blitt kjempepopulært i de største storbyene, blant annet i København. Vi ser at det blir stadig mer populært hos oss også. Vi har stor tro på denne tjenesten, dette er på mange måter fremtiden, sier Tina.

Vil du vite mer? Klikk her!

For deg med travel hverdag

I en hektisk hverdag ønsker man kanskje bare å ta en svipptur til kjøpesenteret. Nå er det enklere enn noen gang, Sirkus Shopping har en glimrende løsning til folk i farta.

I parkeringskjelleren finner du et såkalt «Pickup point». Her kan du sitte i bilen og vente på at varene blir levert til deg.

- Dette er en enkel og effektiv måte å handle på, sier Sandneseng.

For å få varene levert bestiller du rett og slett det du vil i butikken og velger «hent i butikk» på nettsiden.

Deretter er det bare å parkere på pickup point, og vente på at en hyggelig butikkansatt kommer med varene.

- Akkurat nå er det Clas Ohlson og Jernia som tilbyr denne løsningen, men flere butikker vil tilby samme tjeneste etter hvert, sier Sandneseng.

Enkelt, ikke sant? Her kan du lese mer om konseptet!

Tina Sandneseng, senter- og markedskonsulent ved Sirkus Shopping. Foto: Sirkus Shopping

Hair, Smile, Skin, Sleeve

Sykkelhotell, bildeling, «pickup point» og en fantastisk stellesone er bare fire av Sirkus Shoppings nyvinninger, som skal skape en god handleopplevelse for alle som tar turen til senteret.

Sandneseng mener det er mange andre gode grunner til å unne seg en opplevelse på Sirkus Shopping.

- Først og fremst er det utrolig enkelt å komme seg hit – med bil, sykkel og kollektivt, sier hun.

I tillegg har vi en god miks med butikker for alle aldersgrupper, kompetente ansatte som hjelper deg og fantastiske spisesteder, legger Sandneseng til avslutningsvis.

Hold deg oppdatert: Her finner du siste nytt fra Sirkus Shopping


Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text
Material property, Font