Annonsørinnhold

Slik kvitter Aslaug seg med rotet i boden på en smart måte

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR SØPpelSekk

Når Aslaug Dahlø skal kvitte seg med store mengder avfall, velger hun smarte sekker fra Søppelsekk AS.

På Risvollan i Trondheim bor Aslaug Dahlø. Det er vår og da vi møter henne er hun i full sving med å rydde ut av bodene i huset og garasjen.

- Det er utrolig hvor mye som samler seg opp i løpet av årene. Alt fra gamle kofferter, slitte madrasser, hagebord og gamle presenninger, sier Dahlø og hiver noe rask i en blå, stor søppelsekk.

Når Dahlø har prosjekter på gang som fører til en del avfall, har hun nemlig et ess i ermet.

Søppelsekk

Siden våren 2018 har hun sverget til Søppelsekk AS når hun skal kvitte seg med større avfall fra hjemmet.

- Det er så enkelt. Det er bare å fylle sekken med avfallet og sette utenfor døra, så kommer de og henter det veldig kjapt, sier Dahlø.

Dahlø forteller at hun hadde lagt merke til de blå sekkene flere ganger i byen. Da en annonse dukket opp mens hun holdt på å pusse opp huset, bestemte hun seg for å teste ut tilbudet og tok da kontakt med Søppelsekk AS.


- Oppussing fører til en del avfall og ting som må kastes, så da trengte jeg hjelp med å bli kvitt det på en god måte. Jeg har tidligere prøvd andre løsninger, men dette hørtes ut som en bedre og enklere løsning. Det viste seg å stemme, sier Dahlø.


Her kan du lese mer om de smarte søppelsekkene

Slik fungerer det

Når Dahlø er ferdig med å samle opp skrotet i søppelsekken, bestiller hun hentingen. Etter kort tid kommer det en kranbil fra Søppelsekk AS og henter sekken med avfallet.

- Noe av det jeg er mest fornøyd med er at de rykker ut raskt for å hente sekken når jeg ringer dem. Det tar vanligvis bare et par timer, sier Dahlø.

- De forrige gangene har jeg vært på jobb mens de hentet sekken. Det er utrolig deilig å komme hjem og se at søppelet er borte, legger hun til.

Men hvordan fungerer det? Først må du kjøpe en søppelsekk. Det kan du gjøre på Søppelsekk.no eller på en av de mange utsalgsstedene du finner i Trondheim.

Deretter er det bare å fylle opp sekken. Du kan bruke så lang tid du bare vil, det er ikke noe leiekostnader å tenke på. Når sekken er fylt opp er det bare å kontakte Søppelsekk, så kommer det en bil med Søppelsekk-logo for å hente avfallet.

- Hvis du bestiller henting før klokken 14, blir avfallet hentet samme dag. Det gjelder hele uka, sier Erlend Uglem, daglig leder for Søppelsekk AS.

Du kan kaste stort sett det du vil i søppelsekken. Unntakene er avfall som er miljøfarlige eller elektrisk.

- Hvis du har noe elektrisk avfall, kan du sette det ved siden av sekken, så skal vi sørge for at det havner på rett sted også, sier Uglem.

Søppelsekkene kommer i forskjellige størrelser – her kan du lese mer

FULL_20190510_SoppelsekkNO-6568.jpg

Så enkelt er det!

Kjøp søppelsekk

I nettbutikk eller hos en av forhandlerne.

Fyll søppelsekk

I eget tempo. Ingen leietid eller kostnad, så bruk tiden du trenger.

- Tatt helt av

Uglem forteller at stadig flere i Trondheim velger å kvitte seg med søppelet med blå sekker.

- Det har tatt helt av i år. Vi har nå over 1500 privatkunder, og på den første i uka i mai i år har vi hentet flere sekker enn det vi gjorde i hele mai i 2018, sier Uglem.

- Det som er ekstra gledelig for oss er at over 70 prosent av våre privatkunder har brukt oss flere ganger, så det virker som om de er fornøyd med jobben vi gjør, legger han til.

Dahlø er en av de som har benyttet seg flere ganger av Søppelsekk AS. Dette er hennes tredje runde og hun forteller at hun har tenkt å fortsette å bruke dem.

- Ja, absolutt. Søppelsekk er kjapt, billig og ikke minst – veldig lettvint. Om ikke så lenge skal jeg rydde ut av klesskapene her. Det som ikke kan gis bort til Fretex, kommer til å havne i en blå søppelsekk, sier Dahlø.

LES OGSÅ: Derfor bruker flere og flere bedrifter disse smarte søppelsekkene

Vil du kvitte deg med avfall på enkel måte? Da bør du besøke www.søppelsekk.no

FULL_20190510_SoppelsekkNO-6604.jpg

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio