- Her kan bedrifter få minneverdige opplevelser i spektakulære omgivelser

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Teveltunet

Material property, Cross, Font

Vil du oppleve storslått natur, minnerike aktiviteter og bygge samhold med kolleger? På Teveltunet kan dere få et opphold dere sent kommer til å glemme.

Har du kjørt på E14 i retning mot Sverige, har du ganske sikkert sett et rødt skilt som peker forlokkende inn til høyre? Like ved svenskegrensen, i storslåtte omgivelser – omkranset av fjell og vakker natur – finner du Teveltunet.

Siden 1977 har folk i alle aldre fått minnerike naturopplevelser her, blant fuglekvitter og eventyraktig natur.

- Teveltunet startet som en fjellstue for over 40 år siden, men har blitt utviklet til å bli et attraktivt og levende besøksmål. Og vi fortsetter å utvikle oss hele tiden, sier Ole Fredrik Haarsaker, som tok over Teveltunet av sin far.

Han forteller at ildsjelene bak tunet hele tiden har vært opptatt av å utvikle seg i takt med tiden. Et viktig ledd i denne utviklingen har vært å skreddersy opphold og aktiviteter for bedrifter og vennegjenger.

- Vi har holdt på med det siden starten av 90-tallet, men vi har i det siste tatt stadig nye skritt for å tilby noe helt spesielt til de som kommer innom. Og jeg tror de aller fleste, både bedrifter og vennegjenger, har behov for å gjøre ting sammen i årene som kommer, sier Haarsaker.

Trenger din bedrift et sted å samles denne høsten? Trykk her!

Dette kan din bedrift gjøre på Teveltunet:

Ingvar Nilsen tok turen til Teveltunet sammen med kompisgjengen.

Smile, Beard, Mammal, Happy

- Her blir du tatt vare på

Teveltunet kan by på lyse og moderne konferansefasiliteter, som har alt du trenger for den faglige biten. Men det viktigste er kanskje ikke det du finner i selve rommet.

- De fleste bedrifter har moderne og flotte møterom på lokalene sine. Men det er ikke alle som har denne utsikten med lyden av fjellvann og fuglekvitring, sier Haarsaker.

Én av mange som sier seg enig med nettopp det er Ingvar Nilsen, som kan anbefale bedrifter et besøk til Teveltunet.

Denne gangen tok han turen hit sammen med en kompisgjeng, men han har vært innom her på flere samlinger med sin arbeidsgiver.

- Her blir du tatt vare på med en gang du kommer kjørende ned veien. Du har fantastiske møtelokaler, spennende aktiviteter, flotte rom, deilig lokalmat og det beste av alt – innrammingen er helt perfekt, mener Ingvar Nilsen.

Kompisgjengen har et tett program. Kappestrid, fjellridning, bading og fotturer er blant annet noe av det som skal utforskes i løpet av ei helg.

- Høydepunktet er rammen rundt her, uten tvil. Vi koser oss uansett hvordan været er når man er i slike omgivelser.

- Høydepunktet er rammen rundt her, uten tvil. Vi koser oss uansett hvordan været er når man er i slike omgivelser.

- Høydepunktet er rammen rundt her, uten tvil. Vi koser oss uansett hvordan været er når man er i slike omgivelser.

- I tillegg er hyttene er fine og maten er jo helt makeløs, skryter Nilsen.

Vil du vite mer om Teveltunet og aktivitetene? Klikk her!

Skreddersydd opplegg

Teveltunet har muligheten til å ta imot grupper på opptil 150 personer – året rundt. Her er det tilrettelagt aktiviteter, som passer for alle, uansett om det er snø på bakken eller sommervarme i lufta.

- Vi er fleksible og kan skreddersy opplegget til punkt og prikke etter kundenes ønsker, sier Haarsaker.

- For oss er det viktig å skape en god og uformell stemning for gjestene våre. Etter et besøk på Teveltunet skal gjestene gå hjem med en god følelse og forhåpentligvis er samholdet blitt sterkere. Det er målet vårt, legger han til.

Etter en spesiell tid tror Haarsaker at flere bedrifter har behov for å samles og bygge lagånden blant de ansatte igjen. Nilsen er helt enig.

- Jeg tror vi, både i privat og i jobbsammenheng, har behov for å komme oss ut og oppleve ting sammen. Teveltunet er et genialt sted for folk å samles og ha en fantastisk stund sammen, sier Nilsen.

Noe for deg? Klikk her for skreddersy en helt spesiell opplevelse

Slik er det å legge turen til Teveltunet:

Spennende planer

De siste årene har Teveltunet fått på plass en helt ny glassbar, badegamme og kjempefine konferanselokaler. I tillegg til selve tunet har Haarsaker vært med å etablere den populære klatreparken Rypetoppen, som er Teveltunets nærmeste nabo.

- Jeg har bodd her i nærområdet hele livet mitt, mer eller mindre. Jeg var en snartur i militæret og studerte litt, men jeg kom tilbake for jeg så et enormt utviklingspotensial. Det er det jeg brenner for, forteller han.

Og nå ønsker han å få flere naboer på det frodige tunet.

- Vi jobber nå med å få etablert en hytteby her i området. Det kommer flere hytter for salg, som vi skal få ut i markedet. I tillegg ønsker vi å lage en vinteraktivitetspark, som kan være med å gjøre stedet enda mer attraktivt, sier Haarsaker.

Målet er å gjøre Teveldalen til et spennende område med aktiviteter og folk året rundt.

Ole Fredrik Haarsaker har store planer for Teveltunet og området i årene fremover.

- På vinterstid er det perfekte skiforhold og mulighet for randonee, for de som er interessert i det. Det er kort vei til flere flotte turmuligheter på både norsk og svensk side.

- Om sommeren er turene like fine og så har vi fullt av flotte vann som man kan bade eller fiske i. I tillegg har vi et populært tilbud i Rypetoppen, som vi også stadig utvikler, legger Haarsaker til.

Om du er på hyttejakt, eller ønsker et opphold på Teveltunet med vennegjengen eller kollegene, så oppfordrer Haarsaker deg til å ta kontakt.

- Her lover vi en god opplevelse - og det hjelper vi deg mer enn gjerne med, sier Haarsaker avslutningsvis.

Her kan du lese mer om Teveltunet og alt de har å by på!

Fasiliteter på Teveltunet

  • 12 hytter - fire til ti sengeplasser per hytte

  • 12 rom - én til to sengeplasser per rom

  • Møterom «Tevelhallen» (150 personer / 250 kvm)

  • Møterom «Skursdalshøgda» (70 personer / 100 kvm)

  • Møterom «Kluken» (70 personer / 100 kvm)

  • Flere grupperom

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Logo, Font, Text
Material property, Cross, Font