ANNE-LISE STENSRUD

Anne-Lise Stensrud døde 19.juni, 90 år gammel.

Det var med stor sorg Dameforeningen mottok budskapet om Anne-Lise Stensrud sin bortgang

Anne-Lise var en markant skikkelse i Trondheims hotell- og restaurantverden. Hun drev Trondheims storstue Britannia Hotell sammen med sin mann Sten frem til 1985 og var siden aktiv interessert i hva som foregikk, både på Britannia Hotell og hotell generelt.

Trondhjem Hotelleieres og Restauratørers Dameforening ble stiftet i 1931 av Anne-Lises svigerfar. Anne-Lise ble medlem av foreningen i en alder av 26 år i 1953, og har vært et aktivt medlem i foreningen frem til våren i 2017, da sykdom forhindret henne i å delta på våre møter. En forening hvor Anne-Lise var eldst og den yngste tidlig i 40 årene var ikke generasjonene i mellom oss en utfordring, men snarere en berikelse.

Anne-Lise hadde en fantastisk evne som historieforteller og på den måten bidro til at alle nye medlemmer i foreningen fikk en fantastisk innsikt i historien, verdien og kulturen i Dameforeningen.

Hun har vært ett forbilde med sin tydelige tale, engasjement og sitt gode humør. En velutviklet humoristisk sans gav oss mang en god latter.

Anne-Lise hadde ett sterkt samfunnsengasjement. Hun hadde sine meningers mot og var oppdatert på det som skjedde, både i Trondheim og ute i verden. Aktiv med i politikk og forskjellige foreninger. Hun var også sterkt engasjert i sin familie, stolt av sine barn, svigerbarn og barnebarn.

Vi i foreningen har fått være med å feire flere runde dager til Anne-Lise på Leangen gård, hvor Sten var født og oppvokst.

Nå sitter vi igjen med mange gode minner. Savnet er stort, men minne om Anne-Lise vil fortsatt ha en stor plass hos oss i Dameforeningen.

Hvil i fred Anne-Lise

På vegne av Trondhjem Hotelleiers og Restauratørers Dameforening