Kevin Beugre

Målsjanser: 9-3

1. divisjon, menn. 19.runde. DNB Arena.

Cirka 300 tilskuere

Mål: 1-0 Jo Sondre Aas (20.min.), 2-0 Magnus Blakstad (26.min.), 3-0 Are Tronseht (82.min.)

Gult kort: Ugonna Anyora, Miguel Hamutenya, Hønefoss.

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL 5

Ranheim: Gikk rett i strupen på motstanderen og hadde tre avslutninger, én av dem i tverrliggeren, innenfor de første 90 sekundene. Fortsatte med en vilje og evne til å angripe slik at publikum tidlig kunne stille seg spørsmål om når det skulle ende i den første scoringen. Og med samme oppskrift som flere gode tilløp tidligere, sikret intensiv jobbing på midtbane for kontringen som sendte Ranheim i ledelsen. Kristian Rømo Skille ble spilt i bakrom, før Jo Sondre Aas kom inn fra venstrekanten for å møte innlegget – klassisk 4-3-3-kontring. Etter det fortsatte Ranheim i samme spor. Aggressivt press og offensiv tankegang, selv da keeper Even Barli fikk ballen og satte i gang angrep på angrep. Ble satt under press tidlig i 2.omgang, men spilte seg ofte ut av trange situasjoner og red den korte Hønefoss-offensiven enkelt av – og Barli holdt Hønefoss ute med et par mesterlige redninger. Hadde på cruisekontrollen de siste 25, med litt lavere balltempo. Skapte dog flere muligheter på innlegg og andreballer. Slik kom også de to siste målene på slutten.

NB! Ranheim har nå scoret 16 mål på de siste fem hjemmekampene.

Moussa Nije

Levanger – Bærum 4-1  (2-1) Kampvurdering: Topp!

Målsjanser: 6-3

Mål: 1-0 Simen Sandmæl (6. Min, Stokke), 1-1 Andreas Aalbu (43. min), 2-1 Bendik Bye (44. min, Stokke), 3-1 Stokke (49. min, Sørmo), 4-1 Tom Erik Nordberg (84. min, Hopen)

Moan Kunstgress 19. serierunde

Tilskuere: 620

Dommer: Per Erik Haugen

Gule kort: Levanger: Rikard Nilsson, Simen Sandmæl. Bærum: Kristoffer Tollås

Levanger: Hjemmelaget tok en tidlig ledelse etter at Simen Sandmæl ble lekkert spilt gjennom av Benjamin Stokke. Levanger var best i åpningen og det tok tid før Bærum klarte å prege kampen, men laget fra Østlandet kom mer med utover i omgangen. Begge lagene hadde tendenser til godt angrepsspill og kom seg ofte fremover i banen. Kvaliteten på den siste avgjørende pasningen ble imidlertid for dårlig og derfor var det en sjansefattig omgang, før det kom to mål på rappen. Først utnyttet Andreas Aalbu og Bærum passivt forsvarsspill av Levanger og satte inn utligningen med en lekkert skudd, før Levanger svarte umiddelbart. Stokke stusset gjennom Bendik Bye som satte inn 2-1 med en iskald avslutning like før pause.

Hjemmelaget åpnet like bra i andre omgang som i første. Bent Sørmo sendte en langpasning opp til Stokke, som tok ned ballen på brystet og smalt inn 3-1. Kaj Leo Bartalstovu ble stoppet av stolpen noen minutter senere. Bærum var farlig frempå ved et par anledninger, men ble stoppet av keeper Ola Rygg og personlige feil. I sluttminuttene punkterte kaptein Tom Erik Nordberg kampen da han raget høyest i lufta og scoret etter en corner fra Ørjan Hopen.

NB: Vinden ga begge lag en stor utfordring. På det verste stoppet ballen nærmest opp på lange oppspill opp da de ble slått i motvind.

Dagens Ivers: Benjamin Stokke