Mistet motet i tomt telt

Regel nummer 1: Ikke klag på publikum. Vi gjør så godt vi kan.

Saken oppdateres.

Det var ikke noe perfekt opplegg. Det gedigne teltet på Youngstorget var glissent og praten bak i barområdet kunne høres under Misunds vare country-pop. En ironisk kommentar om at ”stemninga er på topp ser jeg” før nest siste låt stakk dessverre hull på illusjonen vi hadde om at dette var en fin konsert – tross alt.

Misund hadde med seg et bra lag av Trondheims beste musikere og startet trygt og fint med ”I Know” fra debutplata. Kontrabassen og vendinger i midtempolåtene ga heldige assosiasjoner til Lisa Ekdahls friskhet på 90-tallet. Midtveis gikk tankene til fine Jayhawks-øyeblikk.

Misund tar litt for få sjanser vokalt – og det blir litt for ofte småpent i stedet for hårreisende pent slik de aller beste i sjangeren er så flinke til. Det er denne x-faktoren Dina må finne for å nå opp i et forferdelig trangt felt (Idajenshusanebruunfridaaanevik) av flinke kvinnelige låtskrivere. Etter Bylarm-konserten er det vanskelig å se for seg at det er nettopp Dina som skal gå fra å være en flink vokalist og låtskriver til å bli den alle i Norge må ha.

Men Dina er ung og ambisiøs og har et veldig godt grunnlag for videre utvikling. Ikke bryt regel nummer 1 og ta litt flere sjanser så vil du kapre flere hjerter neste gang.

Anmeldt av Stian Wallum

 
På forsiden nå