Folk digger «Doppler»

- «Doppler» er noe av det morsomste jeg har sett i løpet av min tid ved teateret her, og den har solgt langt over budsjett, sier teatersjef ved Trøndelag Teater, Kristian Seltun som legger ut ni ekstra forestillinger i juni.

Dopplersuksess: Trøndelag teater legger ut ni ekstraforestillinger med Doppler Med Andreas Stoltenberg Granerud, Christian Ruud Kallu,. Karl Vidar Lend, Stine Fevik og Kathrine Thorborg Johansen. 

Saken oppdateres.

Nærmere 13 000 har sett «Doppler» til nå, og med 3000 ekstra billetter ender forestillingen langt over budsjettet som var på 9700 solgte billetter, ifølge teatersjefen.

LES OGSÅ: Full fest på hovedscenen

Bedre enn ventet

- «Doppler» har vært veldig godt besøkt, og mye bedre enn forventet. Jeg hadde riktignok en forhåpning om at den skulle slå an, men ikke at den skulle bli så voldsomt populær. Det at vi har forestillingen i en repertar-modell gjør det heldigivs mulig å sette opp ekstra forestillinger fra 10.-18.juni, sier Seltun. Han tror mye av suksessen kan tilskrives at det er en kommunikativ forestilling. Selv om den har et annerledes teaterspråk er den ikke til å misforstå.

LES OGSÅ: Nå kan Doppler bli film

Absurd og komisk

- «Doppler» er tydelig på hva den handler om. Den er absurd, sær og fryktelig morsom, og noe av det morsomste jeg har opplevd i min tid her. Det er en veldig underholdende forestilling og folk synes tiden flyr selv om den er nærmere tre timer lang. Seltun mener den er et manifest over en stil som Trøndelag teater har nærmet seg de siste årene.

- Forestillingen har et moderne teaterspråk og folk er klare for dette nå. Den slår godt an hos unge voksne, det vil si den slår an hos folk som liker Erlend Loe. Dersom du har sans for den humoren er det stor sjanse for at du liker denne teaterforestillingen, sier Seltun.

LES OGSÅ: Doppler sikter oppover

På forsiden nå