- Det er ikke noe ålreit å avlyse forestillinger

Sykdom gjør at Trøndelag Teater må avlyse de tre siste forestillingene av «Vår».

Trøndelag Teater avlyser de tre siste forestillingene av «Vår» på grunn av sykdom. 11400 publikummere har fått med seg musikalen. 

Saken oppdateres.

Mandag, tirsdag og onsdag denne uka skulle ha vært de siste visningsdagene til musikalen «Vår» på Trøndelag Teater.

På grunn av sykdom i ensemblet er alle tre forestillingene avlyst, opplyser teateret.

- Det er en skuespiller som er blitt syk. Det er ikke noe ålreit å avlyse noen forestillinger, og det er svært sjelden vi gjør det, sier Sissel Grønlie, informasjonsrådgiver ved teateret.

Ordet fritt: «Det er på tide å si det som det er, selv om det er fryktelig upopulært: Det utdannes altfor mange skuespillere»

Følg hele debatten her

- Kunstnerisk spennende forestilling

Grønlie sier «Vår» stort sett har fått positive tilbakemeldinger fra publikum.

- Den er litt annerledes. Det er en ny musikal laget på gammelt materiale og i ny visuell drakt. Det er en kunstnerisk spennende forestilling, sier hun.

Adressa og VG ga begge terningkast fire. Adressas Ole Jacob Hoel beskrev den som en «upretensiøs, underholdende musikalparade med gjennomgående kvalitet, men som aldri svinger seg til de virkelige høyder». VG kalte den «en underholdende musikalvri som står helt greit på egne bein».

LES ANMELDELSEN: Skjevt og sjarmerende

Regi og koreografi er det Erlend Samnøen som har stått for.

11400 publikummere

Markedssjef Merete Wist Adde forteller at 11400 publikummere har fått med seg musikalen.

- Det er lavt i forhold til fjorårets «Sound of Music» der vi hadde 35000 besøkende, men cirka på nivå med familiemusikalen «100 hemmeligheter» fra 2014, sier Wist Adde.

Publikum som allerede har kjøpt billetter til forestillingene oppfordres til å ta kontakt med teateret for refusjon. Ticket Fast-billetter refunderes enklest hos Ticketmaster, skriver teateret på sine nettsider.

På forsiden nå