Sebastian sto ute i kulda fra klokken 04.45

Mandag startet forhåndssalget til den nye Star Wars-filmen. Sebastian Clarke var ivrig etter å skaffe seg billett.

Sebastian Clarke har vært Star Wars-fan i 20 år.   Foto: Lisa Stølan Hagen/Trondheim Kino

Saken oppdateres.

Rogue One: A Star Wars Story, er den første av flere frittstående Star Wars-filmer fra Lucasfilm. Salget av billetter startet ikke før klokken 9 mandag, men Sebastian sto klar allerede 04.45. Da ventet han rundt en time alene før noen andre kompiser også dukket opp.

- Forrige gang jeg skulle kjøpe Star Wars-billetter møtte jeg opp klokken to på natta. Jeg lærte litt da og tenkte at jeg kunne drøye det noen timer denne gangen, sier han.

LES OGSÅ: Slik vurderer Adressa alle Star Wars-filmene

Iherdig fan

Sebastian ble introdusert for Star Wars for 20 år siden og har siden den gang vært stor fan av filmene og konseptet.

- Det var viktig for meg å få billett, så det var verdt det å vente i over fire timer. Det var kaldt, men det må man bare forberede seg på.

Da salget startet var det mellom 10 og 15 mennesker i kø. Det var også mulig å kjøpe billetter på nettet, og mange valgte det foran å vente ute.

LES OGSÅ: Anmeldelse av "The Force Awakens"

Fortsatt billetter igjen

Ikke alle var like ivrige som Sebastian. Det er fortsatt mange billetter igjen til visningene av filmen den 14. desember.

- Det er flere visninger som er halvfulle, mens noen har solgt litt færre og noen litt mer. Det er nok de aller ivrigste fansene som har fått tak i billett allerede, men vi forventer å fortsette å selge mange billetter de nærmeste dagene, sier Lisa Stølan Hagen ved Trondheim Kino.

LES OGSÅ: Her er tidenes beste skrekkfilmer

Flere møtte opp tidlig uten for Prinsen Kinosenter for å sikre seg billett til den nye Star Wars-filmen som har visninger i midten av desember.  
        
            (Foto: Lisa Stølan Hagen/Trondheim Kino)

Flere møtte opp tidlig uten for Prinsen Kinosenter for å sikre seg billett til den nye Star Wars-filmen som har visninger i midten av desember.   Foto: Lisa Stølan Hagen/Trondheim Kino

På forsiden nå