Rønning røk ut av Mesternes Mester

Har aldri sett programmet og visste ingenting om øvelsene fra før.

Eldar Rønning (t.h) er ute av Mesternes Mester på NRK. Årets deltakere har er Anders Jacobsen (bak til venstre), Frode Grodås, Tonje Sørlie, Bartosz Piasecki, Else-Marthe Sørlie Lybekk, Odd Sørli og Eldar Rønning. Foran står Helene Olafsen, Anita Moen og Ine Barlie.  Foto: Fred Andre Wergeland, Rubicon TV

Saken oppdateres.

– Min største svakhet var at jeg aldri har sett programmet. Jeg visste ingen ting om øvelsene og hadde dermed ikke forberedt meg godt nok, sier tildigere elitelangrennsløper og VM-medaljør Eldar Rønning til NRK etter å ha røket ut av NRKs Mesternes Mester lørdag kveld.

I programmet konkurrerer tildigere toppidrettsutøvere i ulike grene i uvante øvelser konstruert for programmet.

Les også: Kan bli «Mesternes mester», men takket nei til «Skal vi danse»

Vanskelige øvelser

– Jeg gikk inn med blanke ark og tenkte at jeg var godt trent og at dette ville gå bra, men det var en del vanskelige øvelser, kule øvelser. Det var ting jeg ikke helt hadde forberedt meg på, sier Rønning til NRK.

– Det var veldig surt å bli slått ut. Jeg trodde jeg skulle til Mesternes Mester å leke meg og ha det moro, men så ble det viktigere enn jeg hadde trodd å gjøre det bra.

Les også: Nå var det Odd og Eldars tur

Savnet familien

Han sier til statskanalen at han har hatt det fint på opptak i Hellas, men har savnet ungene.

De gjenværende som kjemper om tittelen Mesternes Mester 2017 er: Tonje Sørli, Helene Olafsen, Frode Grodås, Else-Marthe Sørlie Lybekk og Anders Jacobsen.

Les også: Disse artistene ønsker de å se på scenen i sommer

Eldar Rønning ute av Mesternes mester. 
        
            (Foto: Fred Andre Wergeland, Rubicon TV)

Eldar Rønning ute av Mesternes mester.  Foto: Fred Andre Wergeland, Rubicon TV

På forsiden nå