Festivaler

Dette skjer i Trøndelag

Denne helgen kan du oppleve både vikinger, fiskekonkurranse og revy

Vikinger: På Vikingfestivalen er det blant annet et marked med folk fra hele Europa. 

Saken oppdateres.

Norsk Revyfestival, Høylandet 5.-8. juli:

Norsk Revyfestival fyller i år 30 år! Her arrangeres NM i revy annethvert år på Høylandet i Nord-Trøndelag. Bli med på opptog, følg semifinaler og finale av NM i revy og bli med på Trønderfest på fredag med Grannes og Terje Tysland . På lørdag er det Bygdefest med B-Gjengen og Sjuende far i huset!

- Norske politikere er for hårsåre

Mausundfestivalen UTiHAVET, Mausund 5.-9. juli

Det er først og fremst stemningen og de mange små opplevelsene som gjelder for «Utihavet». Som vanlig blir det havfiske, barnas dag, Mausundbasar og andre aktiviteter for store og små – og god musikk! «Utihavet» frister med konserter med Terje Tysland og Grannes, Plumbo, Staysman & Lazz.

- Vi elsker Julie Bergan!

Sætervik havfiskefestival, Osen 7.-9. juli

I Sætervik arrangeres havfiskefestival nok en gang. Bygda har ca. 80 fastboende, men denne helga invaderes den av folk som ønsker å kose seg i kystkulturens navn. Selvsagt står fiskekonkurranse på programmet, men her kan familien også blant annet spise god mat, gå på kunstutstilling og konsert med Vømmølgutan.

Vikingfestivalen på Egge museum, Steinkjer 7.-9. juli

Vikingfestivalen på Egge Museum i Steinkjer er en tre dagers familiefestival som holdes på det historiske høvdingsetet Egge Gård. Vikingfestivalen blir arrangert hvert andre år av Egge Museum og i 2017 er det den 11. gangen Vikingfestivalen arrangeres!

Renoverte låven for å gifte seg

Havfiskefestival: Selv om bygda bare har 80 fastboende, fylles den i helga av fiskeglade mennesker. 

Havfiskefestival: Selv om bygda bare har 80 fastboende, fylles den i helga av fiskeglade mennesker. 

Mausund: Her er det Adrian berge (6) som hjelper til under festivalens fiskekonkurranse. 

Mausund: Her er det Adrian berge (6) som hjelper til under festivalens fiskekonkurranse. 

Ballerina: Statoil Teaterlag fra Rogaland har sin egen tolkning av grasiøs i sin sketsj Ballerina 

Ballerina: Statoil Teaterlag fra Rogaland har sin egen tolkning av grasiøs i sin sketsj Ballerina 

På forsiden nå