Robbie Williams:

Denne portalen skal hindre kaos etter konserten

En gigantisk, tredelt utgangsportal gjør at gående slipper å stå i kø sammen med bussreisende.

- Det er plass til 10 000 mennesker i bussområdet. Vi prøver å legge mest mulig til rette for god flyt etter konsertslutt, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts.  

Saken oppdateres.

Etter Bruce Springsteen-konserten i Granåsen i fjor kom det flere reaksjoner på at det tok for lang tid å komme seg ut av arenaen etter konsertslutt. Hovedutgangen fra konsertområdet ledet kun til shuttlebussene, noe som førte til trengsel og lang kø. Tirsdag vil publikum kunne velge mellom flere utgangssluser. Én til bussene, én mot Byåsen og én mot Heimdal.

- Køen skal deles i tre allerede ved arenaen. I fjor var utgangsområdet såpass smalt at gående havnet i samme kø som bussreisende, forteller Stein Vanebo i Trondheim Concerts.

Her er alt du trenger å vite før Robbie-konserten

Ny vei

I tillegg til bedre skilting og slusing, er også veiene forbedret. 

- Vi har laget en ny grusvei til publikummere som skal til Byåsen. De som skal mot Heimdal følger en annen vei, sier Vanebo.

Mange ventet i kø for å komme hjem etter konserten med Bruce Springsteen. I år skal det bli bedring ifølge Trondheim Concerts.  Foto: Rune Petter Ness

 

I fjor ble puljer med publikum holdt igjen etter konsertslutt. Det håper arrangør Vanebo å unngå i år.

- Det er plass til 10 000 mennesker i bussområdet. Vi prøver å legge mest mulig til rette for god flyt etter konsertslutt.

I tillegg er ett av de to serveringsstedene på arenaen flyttet lenger ned mot inngangen. Utgangen ved Smistadveien skal kun brukes som nødutgang, ifølge Vanebo i Trondheim Concerts.

LES OGSÅ: Her er de på Robbie Williams-skole i Dresden

Følg med på Adresseavisens livestudio fra Granåsen tirsdag ettermiddag.

På forsiden nå