Robbie Williams avlyser, snakker åpent om de psykiske problemene – og den vonde ryggen

- Jeg vet ikke om jeg hadde slitt like mye psykisk uten berømmelsen, sier Robbie Williams, som knapt har vært utenfor hotellrommet de siste ukene på turneen på grunn av sin agorafobi.

- Du får et forstørrelsesglass i form av verdens oppmerksomhet rettet mot deg, og alle defektene dine vil følgelig også bli forstørret, sier Williams i intervjuet med Sunday Times.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Saken oppdateres.

- Jo mer freidig og arrogant jeg er på scenen, jo er skrekkslagen er jeg, sier Robbie Williams til Sunday Times, og funderer rundt hvordan berømmelsen bidrar.

- Du får et forstørrelsesglass i form av verdens oppmerksomhet rettet mot deg, og alle defektene dine vil følgelig også bli forstørret, sier Williams i intervjuet.

Se dronevideo fra Robbie i Granåsen

Avlyser i Russland

1. august spilte Williams for 35 000 publikummere i Granåsen. Etter konserten uttalte artisten at arrangementet i Trondheim var høydepunktet på turneen hans.

Nå har han avlyst tre konsert i Russland av sykdomsårsaker, melder BBC. Robbie Williams har turnert siden juni, og skal dra i gang neste del av «The Heavy Entertainment Show»-turneen på nyåret.

- Denne jobben er virkelig ille for helsen min. Den kommer til å drepe meg, om jeg ikke klarer å se annerledes på det, sa Williams til avisen, der han også snakker om artrosen han har i ryggen.

LES OGSÅ: Robbie Williams' kjendishund «OBE» var turist i Trondheim

- Riktig medisinert

På den mer oppløftende siden noterer Robbie seg at det har gått bedre de siste par ukene når det kommer til hans mentale helse. Han tror han vet grunnen:

- Et positivt mentalt tenkesett – og at jeg er medisinert riktig.

Mer enn 1,1 millioner fans har vært til stede på Robbie Williams-konsertene denne sommeren, inklusive norske fans. Ironisk nok i forhold til avlysningene ertet han på seg russerne med videoen til «Party Like a Russian» i fjor høst.

Sikkerhetsopplegget rundt Toppidrettssenteret under Robbie-konserten i Granåsen var uholdbart, mener Trondheim Concerts og Live Nation. Blir det ikke endringer, er Granåsen ferdig som storkonsertarena, varsler arrangørene.

Foran 35 000 publikummere ble Charlotte Engerdahl dratt opp på scenen i Granåsen. Robbie holdt rundt henne mens han sang «Somethin' Stupid». 

Foran 35 000 publikummere ble Charlotte Engerdahl dratt opp på scenen i Granåsen. Robbie holdt rundt henne mens han sang «Somethin' Stupid». 

På forsiden nå