Fullt hus for Bugges Firo

Ingen andre band i Trondheim har drevet på kontinuerlig så lenge som Bugges Firo. Det var stinn brakke da bandet feiret 50 år på Royal Garden torsdag kveld.

Bare Tore Bugge Pedersen har vært med i bandet i alle de 50 årene. Hovedlåtskriver og originalmedlem Arne Svendsen døde for noe år siden og er savnet. I tillegg til Tore består bandet i dag av Bjarne Bårdstu, Thor Egil Larsen, Karsten Skarphol, Per 'Larrick' Lauritzen og Leif Raanes.  

Saken oppdateres.

Mye artig å minnes  fra en lang karriere. Blant annet da Bugges Firo toppet både Norsktoppen og Europatoppen med «She Loves You Yeah». Da bandet ble startet, var medlemmene 16 år og gikk i samme klasse på Lademoen skole. Tore Bugge Pedersen til høyre. 

Mye artig å minnes fra en lang karriere. Blant annet da Bugges Firo toppet både Norsktoppen og Europatoppen med «She Loves You Yeah». Da bandet ble startet, var medlemmene 16 år og gikk i samme klasse på Lademoen skole. Tore Bugge Pedersen til høyre. 

Fullt hus.  Ikke mange stoler var ledig på torsdagens jubileum. Ikke bare medlemmene i nåværende Bugges Firo var til stede på storfesten, men også andre som tidligere har spilt i bandet. 

Fullt hus. Ikke mange stoler var ledig på torsdagens jubileum. Ikke bare medlemmene i nåværende Bugges Firo var til stede på storfesten, men også andre som tidligere har spilt i bandet. 

Bugges Firos store hit  «She Loves You Yeah» har i alle år vært fast på reportoaret, sammen med blant annet «Spelledilla», «Bli med på dans» og «Takk for i kveld». Torsdagens fest med venner og gjesteartister ble ledet av Ole Dalen (t.v) og Petter Wavold. Tore Bugge Pedersen i bakgrunnen. 

Bugges Firos store hit «She Loves You Yeah» har i alle år vært fast på reportoaret, sammen med blant annet «Spelledilla», «Bli med på dans» og «Takk for i kveld». Torsdagens fest med venner og gjesteartister ble ledet av Ole Dalen (t.v) og Petter Wavold. Tore Bugge Pedersen i bakgrunnen. 

På forsiden nå