«The Voice»-Thomas satser stort på festival i Orkanger

Barndomskompisene Daniel og Thomas tar sats og arrangerer Parkliv – en ny og større festival.

Parkliv for alle: Daniel Mandal og Thomas Løseth arrangerer Parkliv for første gang i helga. 

Saken oppdateres.

Det som tidligere var Strandafestivalen heter nå Parkliv og arrangeres førstkommende helg, 27.–28. juli i Idrettsparken i Orkanger. Parkliv ble til som et resultat av at Strandafestivalen i fjor måtte flytte fra Vannspeilet til Idrettsparken i sentrum av Orkanger.

– Vi tenkte det var på tide å utvide, og ønsket å legge lista litt høyere i år, forteller festivalarrangør, Thomas Løseth.

Barndomskompiser arrangerer

Løseth har sammen med barndomskompis, Daniel Mandal, arrangert Strandafestivalen siden starten for fem år siden. I år kliner de til med å arrangere Parkliv – et større festivalkonsept med store artister på programmet.

– Vi har hatt stor pågang på billettsalget og forventer oss mye folk og strålende sol i helga.

LES OGSÅ: Kjørte trailere ut på jordet for å se om det tålte en 35 tonns scene

Tre Små Kinesere, Madcon og DumDum Boys

Festivalen har som mål å skape nærhet og samhold i lokalsamfunnet, og er et todagers arrangement for alle aldersgrupper. På fredag spiller Hanne Mjøen, Fremmed Rase, Anders Jektvik, og kvelden avsluttes med en rap-duoen Madcon. Lørdagens konserter starter med Kajander på scenen, etterfulgt av Måndag og Tre Små Kinesere, før rockeveteranene i DumDum Boys entrer scenen som den store avslutningen.

Festivalarrangør i juli – ny singel til høsten

Løseth jobber som festivalarrangør sjette året på rad, noe han trives bra med ved siden av musikkarrieren.

– Det er på mange måter lettere for en som er i musikkbransjen å arrangere konserter, da vet man litt bedre hva det går i.

Musikeren fra Orkanger suste til topps på fjorårets sesong av talentprogrammet «The Voice» på TV2. I juli jobber han kun som festivalarrangør, men til høsten setter han i gang med låtskriving i Oslo. Etter planen skal kan slippe en ny singel i løpet av høsten.

Hvis han får samlet bandet til Orkanger, kan det også hende han holder konsert på sin egen festival.

LES OGSÅ: Strøm av priser til trøndersk jazz

På forsiden nå