Disse frierne tok Gudrun med seg videre i Jakten på kjærligheten

I kveldens episode av Jakten på kjærligheten valgte trønderne Gudrun Austli og Bjørn Hammer seg ut friere som skal være med videre i programmet.

Gudrun tok med seg seks friere videre i Jakten på kjærligheten. Her fra portrettet i Ukeadressa.   Foto: Richard Sagen

Saken oppdateres.

I årets utgave av Jakten på kjærligheten på Tv2 er to av fire bønder trøndere. I fjerde episode av sesong 15 valgte bøndene frierne de ville ha med videre på gruppedate.

Adresseavisen har tidligere gitt en presentasjon av hver enkelt bonde. Blant annet trønderne Gudrun Austli (38), sauebonde og filmprodusent, bosatt i Snåsa. Og sauebonden Bjørn Hammer (30) fra Selbu.

I år hadde Tv2 gjort det litt annerledes med å gi bøndene et fritt antall personer de ønsket å møte. Tidligere måtte de ha ti friere hver.

Gudruns friere:

Gudrun hadde valgt seg ut åtte ulike friere til å møte på speeddate. Av de valgte hun seks som skal være med videre til gruppedaten.

- Alle de jeg har valgt meg ut er staute karer, så det er vel den eneste fellesnevneren tror jeg, sa Gudrun i dagens episode.

Her kan du lese portrettet om Gudrun i Ukeadressa.

Vegard (31)

Kjøpte blomster i hu og hast dagen før. Tror det kan ha vært et pluss å være den eneste med en stor blomsterbukett. Skrev ikke brevet selv, men føler det er tid for barn og familie.

- Vegard virker som en veldig hyggelig fyr, og det var en fin overasskelse, fortalte Gudrun mens hun luktet på blomstene.

Niklas

Svenske som liker fisking, men som sjelden får fisk ifølge ham selv. Håpte Gudrun kunne lære han litt. Lokket også med hemmelige moltplasser.

- Jeg tror absolutt hun kan være min framtidige kone, sa Niklas etter at Gudrun hadde sagt navnet hans i utvelgelsen.

Frode Andre (47)

Håper at skjegget hans skal hjelpe ham på veien. Synes Gudrun var veldig vakker da hun kom gående første gang.

- Da Gudrun sa navnet mitt ble jeg utrolig glad, men jeg tror ikke jeg klarte å vise det helt. Det var så mye følelser, la Frode Andre til.

Thomas (40)

Beskriver seg selv som en munter danske. Jobber som kokk, og la derfor til at han hadde en fleksibel arbeidsplass og var klar for å flytte. Hadde også designet en kjøkkenhage i hodet allerede.

- Det var veldig fint å kunne se hverandre rett i øynene så lenge som vi gjorde, fortalte Gudrun like etter speedaten.

Tor-Olav (32)

Hadde med seg ei flaske vin, og en gave han ikke ville hun skulle bruke tid på å åpne før etter daten. Jobber som lærer og komiker.

- Han så ut som en veldig livlig fyr. Det er og koselig å få en ekstra klem siden jeg er dårlig på å ta i mot komplimenter. Fysisk kontakt er jeg bedre på, la Gudrun til etter at Tor-Olav hadde gått.

Audun (36)

Bjørns friere:

Bjørn hadde valgt seg ut sju ulike friere til å møte på speeddate. Av de fikk fem være med videre til gruppedaten.

- Det var noen jeg hadde større forhåpninger til som ikke oppfylte. Andre overrasket helt, men jeg fulgte magefølelsen min, fortalte Bjørn like før utvelgingen.

Katrine (28)

Hadde med en gave med morsomme fakta om seg selv, og et gavekort på jakttur. Håpte han ville ta henne med.

- Katrine var veldig enkel å snakke med og var seg selv. Det var koselig, kunne Bjørn fortelle med et smil om munnen.

Helena

Helena er fra nabobygda, Stjørdal, og har vokst opp på småbruk. Er ifølge seg selv voksen for alderen, og tror ikke aldersforskjellen vil merkes. Ikke et bymenneske, men en gang i blant er det greit.

- Det første jeg la merke til da hun kom inn døra var smilet, fortalte Bjørn etter speeddaten.

Kristina

Bjørn følte han hadde sett Kristina tidligere. De konkluderte med at det måtte ha vært på butikken i Selbu, og at de da hadde smilt til hverandre.

Annette (24)

Hadde med seg hjerteformede sjokolade og en karikaturtegning fra Praha av seg selv. Bjørn bet seg merke i at hun hadde tilgang til badestamp.

- Nå er jeg lettet, glad og litt målløs egentlig, kunne Annette legge til etter å ha blitt plukket ut til gruppedate.

Margrete

- Det ble litt pinlig stillhet, og jeg føler jeg bare måtte si noe for å fylle tomrommet, fortalte Bjørn like etter speeddaten. Likevel fikk hun en blomst og ble med videre til gruppedaten.

Bøndene Gudrun og Bjørn i Jakten på Kjærligheten har nå valgt ut frierne som skal være med videre til gruppedate. Her fra TV 2s høstlansering. Gudrun fremme til venstre og Bjørn bak til venstre.  
        
            (Foto: Eivind Senneset, Tv 2)

Bøndene Gudrun og Bjørn i Jakten på Kjærligheten har nå valgt ut frierne som skal være med videre til gruppedate. Her fra TV 2s høstlansering. Gudrun fremme til venstre og Bjørn bak til venstre.   Foto: Eivind Senneset, Tv 2

På forsiden nå