Hun er første artist til årets P3 Gull

I fjor åpnet hun showet med en cover av Cezinandos «Vi er perfekt men verden er ikke det». Nå skal Astrid S igjen spille på P3-Gull.

Astrid S spiller på årets P3 Gull.  Foto: Leif Arne Holme

Saken oppdateres.

Astrid S er første artistslipp til årets P3 Gull, som går av stabelen i november.

P3 Gull er en musikkpris og festkveld sammen med landets beste artister, deres fans og NRK P3. Showet har i gjennomsnitt hatt over 600.000 seere de siste to årene og sendes direkte fra Skur 13 i Oslo, lørdag 24. november.

Under P3 Gull 2015 mottok hun prisen for «Årets nykommer» og «Årets låt».

LES OGSÅ: «Drop out» med en drøm

For noen uker siden ga hun ut låten «Emotion» etter nesten ett år pause. Hun beskriver den nye sangen som en av de vageste tekstene hun har laget. Lytterne får tolke sangen selv mener hun. Likevel ligger det en historie bak denne sangen også.

- Jeg tror det er lett å miste seg selv litt hvis man hele tiden skal strebe etter å gjøre en person glad. Det er forfriskende for min del å skrive en låt som har en vag tekst. Men denne sangen er mer sårbar og personlig, og ekstra skummel å dele med verden, fortalte hun til Adressa tidligere i oktober.

LES OGSÅ: Astrid S klar med ny musikk

Hun er mest kjent for sangene «Running out», «Hurts so good», «Such a boy» og «Think before I talk».

Ifølge Spotify ble musikken hennes lyttet til i over 15 millioner timer i 2017, i 61 forskjellige land. To av sangene hennes er lyttet til over 150 millioner ganger.

LES OGSÅ: Astrid S - en helt logisk vinner

LES OGSÅ: Astrid S fikk nærmere 6000 publikummere til å synge for full hals.

På forsiden nå