Rap-duoen kommer tilbake til Trondheim

Sist Karpe spilte i Trondheim skapte de sakral stemning i Borggården. Nå legger de snart ut på turné igjen.

Karpe spiller i Trondheim i mars.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Saken oppdateres.

Rap-duoen, Karpe, legger snart ut på enda en omfattende turné og 15. og 16. mars står de på scenen i Storsalen i Studentersamfundet. Denne gangen med noe helt annet i følge informasjon på deres Facebookside.

Da de spilte i Borggården i Trondheim i 2016, mente Adressas andmelder at de skapte sakral stemning. Året før ble de omtalt som Norges viktigste band.

Karpe har sanket priser og opparbeidet seg en trofast fanskare landet over. Med sitt prisvinnende prosjekt, Heisann Montebello, underholdt og overrasket Karpe publikum to år i strekk. Med musikk, videoer, turné, festivaler og til slutt kinofilmen «Adjø Montebello».

«Adjø Montebello» førte til rekordsalg for Trondheim Kino som solgte 1000 biletter på ett kvarter.

- Når vi har valgt ut byer, så har vi blant annet basert valgene våre på engasjementet hos publikum. Vi merker i hvilke byer folk blir ekstra gira. Hvor ildsjelene er. Og dem er det mange av i Trondheim, fortalte Chirag til Adressa før filmvisningen.

LES OGSÅ: - Fansen er ekstra gira i Trondheim

LES OGSÅ: Are (17) fikk synge med Karpe Diem: - Det var helt magisk

På forsiden nå