Levva livet -  En podcast med Åge Aleksandersen

Episode 1: Tittellåta «Levva Livet» var på nippet til å ikke bli med på albumet

Hør historien om hvordan Åge slet med å få signaturlåta «Levva Livet» til å sitte.

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten "Levva Livet" i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata "Levva Livet".  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I forbindelse med at Åge aleksandersen holder sin eneste konsert på norgesturneen på adressa.no lørdag, legger vi opp til et gjenhør med Åge-podcasten vi laget i fjor. God fornøyelse!

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Si din mening om podcasten Levva livet her og bli med i trekningen om gavekort!

Denne episoden handler om den første låta på albumet, «Levva Livet».

Låten som nå er obligatorisk avslutningslåt på alle konserter og en av de mest ikoniske i låtkatalogen til Norges største rockeartist, er også tittellåten på Åges mest populære album. Men det var også den siste som ble ferdig. Natta før albumet skulle leveres var den slett ikke det, og den var nær ved å droppes.

Hør historien her:Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på "Levva Livet" i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå