Levva livet - En podcast med Åge Aleksandersen: Episode 5

«Det er en låt om alle de bra folkene som har opplevd at livsgrunnlaget forsvinner over natta»

Trondheim Mekaniske Verksted ble til kjøpesenter og Sulitjelma Gruber ble lagt ned. Åges tekst bærer preg av disse hendelsene.

Da Trondheim Mekaniske Verksted ble lagt ned, frustrerte det Åge Aleksandersen. Det var noe av grunnen til at låta "Café Farvel" ble til.  Foto: Marthe Amanda Vannebo

Saken oppdateres.

I forbindelse med at Åge aleksandersen holder sin eneste konsert på norgesturneen på adressa.no lørdag, legger vi opp til et gjenhør med Åge-podcasten vi laget i fjor. God fornøyelse!

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Hør podcasten på Itunes og på Spotify.

Hva synes du om podcasten vår med Åge? Svar her og bli med i trekningen av gavekort!

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten "Levva Livet" i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata "Levva Livet".  Foto: Morten Antonsen

Dette er en tekst skrevet etter at Sulitjelma Gruber ble lagt ned, samtidig som Trondheim Mekaniske Verksted ble til Solsiden kjøpesenter. Musikalsk hyller Åge og Sambandet en rekke gamle helter, ikke minst en Norges-aktuell orgelspiller og bandleder.

Hør podcasten her:Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på «Levva Livet» i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå