Levva livet -  En podcast med Åge Aleksandersen

Når samtalene ikke når helt frem, lager Åge gjerne en sang for å bøte på det

I episode 7 av Leva livet-podcasten forteller Åge om hvordan han kan få dårlig samvittighet for alt han overlater til kona når han er på turné. Da er det ofte å skrive en sang som blir løsningen.

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten «Levva Livet» i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata »Levva Livet».  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Hva synes du om podcasten vår med Åge? Vi vil gjerne høre din mening, gi oss din tilbakemelding her!

Samliv er vanskelig for alle. Åge har den fordelen at om samtalene ikke når frem, så kan han skrive en sang. Det har han gjort ofte, for å døyve dårlig samvittighet for alt arbeidet han har overlatt til kona Torill opp igjennom årene, for at han selv skulle kunne realisere seg selv.Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på «Levva Livet» i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå