Levva livet - En podcast med Åge Aleksandersen

«Jeg oser ikke akkurat av selvtillit» 

I den siste episoden av podcaste Levva Livet, forteller Åge om hva han er stolt av, og hva han fortsatt har utgjort som artist og låtskriver.

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten «Levva Livet» i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata »Levva Livet».  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Hva synes du om podcasten vår med Åge? Vi vil gjerne høre din mening, gi oss din tilbakemelding her!

Låten er skremmende aktuell i 2019, men den handler jo ikke bare om folk på flukt. Den er jo også litt tatervise ved bålet, sier Åge om en av låtene som har vært med ham på konsert helt siden «Levva Livet» ble utgitt i 1984. I den siste episoden av podkasten «Levva Livet» snakker Åge om livet som outsider, hva han er stolt av og hva han fortsatt har ugjort som låtskriver og artist.

Hør episoden her:Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på «Levva Livet» i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå