Dirty dansing

Dansen er mye bedre enn alt annet i svakt spilt dansefilm hvor Las Vegas står i veien for filmen.

Viva Las Vegas: Ryan Guzman og Briana Evigan rister løs til gammel Bobby Brown i en merkelig karusell av en film, ifølge vår anmelder. 

Saken oppdateres.

Filmer hvor en gruppe mennesker drar til Las Vegas og bor på hotell som presenteres påfallende sterkt, mens den amerikanske drømmen virker å være innen rekkevidde, begynner å bli en sjanger i seg selv. Nå er det altså dansefilmserien Step Up sin tur.

5'ern i Vegas er ikke akkurat noen jackpot av en film. Den har to dansescener med røff, heftig streetdance som overgår alt det andre i filmen. Scenen hvor gjengen med unge dansere spiller inn en video som de håper skal bringe dem til et dansende reality-tv-show i Las Vegas er et filmatisk, musikalsk og dansemessig «wow!» som gjør filmens svakere sider tilsvarende skjemmende.

Mest skuffende er at mannlig hovedrolleinnehaver Ryan Guzman som filmdebuterte i forrige film i serien fortsatt er med, og om mulig er enda dårligere som skuespiller. Kjemien med Briana Evigan er heller ikke all verden.

Legg til middels intrige, ujevnt besatte biroller og langt dårligere regi på drama enn dans. Summen blir en dansefilm med for lite av det den er best på, med den minst interessante karakteren og skuespilleren i sentrum. 3D-grepet som Wim Wenders brukte strålende til dansefilm i «Pina» utnyttes overraskende dårlig, i en film som burde tatt ordtaket: «What happens in Vegas stays in Vegas» mer bokstavelig.

På forsiden nå