Bjarne Brøndbo uten DDE

Brøndbo drar alene på tur med en konsertforestilling der han skal synge og snakke om livet.

Bjarne Brøndbo drar i høst på enmannsturné med forestillingen «Ingen mjuke fiolina». 

Saken oppdateres.

«Ingen mjuke fiolina» er tittelen på en konsertforestilling Bjarne Brøndbo skal dra alene på tur med i høst.

I denne enmannsforestillingen skal han synge kjente sanger fra DDE og andre, og han skal snakke om å være pappa, om samfunnets utvikling, barn, oppvekst, foreldrerollen, teknologien som omgir oss og som endrer måten vi er sosiale på, heter det i presseskrivet fra turnéarrangøren.

LES OGSÅ: Med mastergrad i trønderkultur

«Sanger som har slått rot i folkesjela»

Ifølge det samme skrivet skal Bjarne Brøndbo i denne forestillingen synge sanger som har slått rot i den norske folkesjela. «Sanger som har vokst ut av den sammenhengen de opprinnelig var skrevet i og inn i hodene og hjertene til folk i alle leirer».

LES OGSÅ: Ohwææææh! D.D.E til Trønderfest

Anekdoter og betraktninger

Publikum får høre hverdagsbeskrivelsene i sanger som blant annet «Vinsjan På Kaia», «Konfirmasjonsdressen», «Som splintra speil», «Det fine vi hadd sammen» samt tolkninger av «Jørgen Hattemaker» og « Va det du Jesus», i tillegg til Brøndbos egne betraktninger og anekdoter.

Brøndbo fylte 50 år tidligere i år og har tidligere spilt i Trøndelag Teaters oppsettning «Purpur og gull», samt gitt platen «Salmer på ville veier» i tillegg til å være vokalist i DDE.

LES OGSÅ: – Det blir greit med en sindig nordtrønder oppi det her

Støren og Aure

Støren og Aure blir eneste stedene i Midt-Norge det blir mulig å få med seg Brøndbo alene denne gang. Turneen starter på Elverum 7. oktober og blir avsluttet på Støren 19. november, ifølge presseskrivet fra arrangøren Nama.

På forsiden nå