Saken oppdateres.

Denne uka kommer Anne B. Ragdes nye roman «Nattønsket» ut på markedet. Og der spares det ikke på de sanselige detaljene.

Våt historie

«Pule pule pule deilige du pule pule pule», sier en av hovedpersonene i en klissvåt sengescene som ender i kvinnelige ejakulasjoner.

Veteranskuespilleren Sean Connery vikles også inn i historien, der vi møter musikkjournalisten Ingunn som harver over det hun måtte komme over av mannebein i jobben.

Men anmelde konserter, det holder journalisten Ingunn seg for god til.

En «famefucker»

«Hun hadde ved flere anledninger sagt nei til anmelderoppdrag nettopp for å kunne ha muligheten til å smigre seg til et knull med et kjent fjes når hun følte for det. For i hjertet visste hun at hun var en famefucker...» heter det seg i den dampende boka.LES ANMELDELSEN: «Ragde er i storform»Men det er yngre menn som dominerer i Ingunns liv og leven.

Helst yngre menn

«På ett tidspunkt trodde hun at hun var i ferd med å bli pedofil, hun ville ha dem stadig yngre og strammere og mer duracell-utholdende» skriver Ragde i sin nye bok.

Oljearbeider, fotograf, tilfeldig servitør, yrkesoffiser på Øyafestival, eldre chatter på nett, Ingunn sluker dem alle i boka som ytre sett dreier seg om musikk og sex.

Mye musikk

Musikkreferansene hagler i romanen, og det er indiepopperne My Little Pony fra Oslo som alltid får hovedpersonen i godt humør.

Selv mener Anne B. Ragde at hennes nye bok først og fremst handler om kjærlighet.

Handler om kjønnsroller

- Bare ved å si at dette er en kjærlighetsroman, så legger jeg hodet på blokka, sa Ragde til Adresseavisen tidligere i år.

Hun fortalte om en tung skriveprosess, der innholdet var en vanskelig materie å gå inn i.

- Dette er tøffe ting, understreket Ragde overfor Adresseavisen.

Hittil solgt til tre land

- Hun tar for seg av livets gleder, både når det gjelder menn og festing. Hun er ganske utagerende. «Nattønsket» handler om den moderne, single kvinne og hennes forhold til menn. Det handler om kjønnsroller som både menn og kvinner kan kjenne seg igjen i, sa Ragde.

Boka er allerede solgt til Tyskland, Sverige og Færøyene.

 
 
 
På forsiden nå