Bli med på hytta med Ylvis

Tuller med det spesielle ved norsk hytteliv i ny musikkvideo.

Bård og Vegard Ylvisåker tar norsk hytteliv på kornet i den ferske musikkvideoen «The Cabin». Video: TVNorge/Ole Martin Hafsmo.

Saken oppdateres.

- Der «The Fox» var utpreget pop som treffer tidsånden veldig godt, er «The Cabin» mer en sketsj der de bruker musikk og bilder, sier mediesjef Hanne McBride i TVNorge og SBS Discovery til adressa.no.

Om ikke sangen vil nå ut til et like stort internasjonalt publikum som «The Fox», vil nok seere her til lands humre over strofer som «you know there's no such thing as bad weather, only bad kleather».

- Produsenten har fortalt meg at tanken bak «The Cabin» er å tulle litt med det spesielle ved norsk hytteliv.

I likhet med «The Fox», er det Ole Martin Hafsmo som står for regien på «The Cabin». Musikkvideoen ble filmet ved ei hytte i Andebu før sommeren. Lars Bleiklie Devik har skrevet musikken sammen med Ylvis-brødrene, mens Bård og Vegard Ylvisåker står for teksten sammen med Christian Løchstøer.

Gode seertall

Klokken 15 torsdag hadde VGs «Tørnquist Show», hvor musikkvideoen hadde premiere, fått over 160 000 klikk.

- «Tørnquist Show» er et kjempebra show i utgangspunktet, men jeg tror ikke det er urimelig å spekulere i om Ylvis-suksessen og videopremieren har bidratt litt ekstra til de høye seertallene, sier McBride.

Hvorvidt den nye videoen kan bli en like stor hit som «The Fox», tør ikke McBride å si noe om.

Klatrer på Billboard-lista

Musikkvideoen om hvilken lyd reven lager, ligger for øyeblikket på førsteplass på listene i Norge, andreplass i Finland og femteplass i Sverige.

På USAs Billboard-liste har den klatret til 25.-plass, fra 163.-plass ved forrige telling. Ylvis-brødrene er torsdag på plass i USA for å delta på talkshowet til Ellen DeGeneres.

- Vi forventer i alle fall at videoen blir et godt innslag på tre minutter i kveldens utgave av I kveld med YLVIS.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå