Adrian meldte seg på «The Voice» med en drøm om å framføre sin egenproduserte låt på scenen i finalen. Det ønsket ble oppfylt i går.

- Det slutter ikke her, det tar bare litt lengre tid enn Knut Marius å få en platekontrakt, smiler bindalingen.

Adrian har gjennom sin deltakelse i «The Voice» fått utallige beundrere Norge rundt, samt at antall «likes» på Facebook bare vokser og vokser for hver dag.

- Han er helt sjef

- Han er helt sjef, roper Adrians kompis, Lars Berg-Hansen.

De fleste i Norge vet hvem sangeren fra Bindal er, og selv om han ikke vant finalen fredag, har han fått mersmak på en karriere innen musikk.

- Jeg har vært i kontakt med ulike plateselskap, så jeg håper en platekontrakt ordner seg, sier han beskjedent.

For noen av «bindalieberne» ble det for tøft å se Bindals store sønn bli slått av Knut Marius. Det kom både tårer og sure lepper fra tribunen, samt at noen ikke klappet for vinneren.

- Jeg vil bare gi Adrian en god klem. Det fortjener han nå, sa lillesøster Leah med tårer i øynene da vi prøvde å snakke med henne etter finalen.

Adrian derimot tok det hele med ro, mens han fortalte at han nå skulle hjem til Bindal for å tenke over om han skal flytte til Oslo.

Flere muligheter i Oslo

- Gjennom de ukene jeg har vært her, har jeg merket at det er flere muligheter for meg her i Oslo.  Jeg har fått flere tilbud allerede.

Siden han ikke har noen avtale i boks, vil han ikke røpe hvem han er i samtale med.

- Først skal jeg hjem til Bindal for å skrive musikk, så skal jeg peise på og ta Norge med storm. Drømmen er å kunne leve av musikken.