Utsolgt på Høylandet

Publikum har strømmet til Høylandet. Akkurat nå er Pingvinrevyen fra Tromsø igang med prøvene til kveldens finaleforestilling.

Saken oppdateres.

Fredag ettermiddag var samtlige billetter revet bort under Norsk Revyfestival på Høylandet. Utsolgte forestillinger bringer årets publikumstall opp mot 20 000. Etternølere får en ny sjanse når finaleforestillingen kommer til Olavshallen 1. og 2. desember.

Publikumspriser

Prisdrysset startet tidlig på Norsk Revyfestival. Håpet har vært å få publikum til i hyle av latter og juble i sky. For en desibelmåler i taket av revyteltet har plukket ut publikumsfavorittene.

Favorittnumrene og sketsjer gikk direkte videre til kveldens finaleforestilling.

Torsdag dagforestilling: Levangerruss med "Sure oppstøt".

Torsdag kveldsforestilling: Rindal revy-og teaterlag med "17. mai".

Fredag dagforestilling: Pingvinrevyen fra Tromsø med "Hjemmekamp".

Fredag kveldsforestilling: Verdalingene i Boje Magic- "Magic or what?"

Juryens favoritter underveis

84 revynumre har deltatt i den innledende konkurransen. Underveis har en latterfaglig jury bestående av Brit Elisabeth Haagensli, Kristian Fredrik jr. Figenshow og formann Runar Borge plukket ut sine favoritter. De er nominert direkte til finaleforestillingen.

Fredag dagforestilling: Namsosingene i Sang-Lir-A med " Ytre Gaasøerne korps".

Fredag kveldsforestilling: Spellaget Gauken med "Bryllupstalen".

Torsdag dagforestilling: Leksdalsrevyen med "Kurs".

Torsdag kveldsforestillingen: VM-trosserne med "Følkemusikk".Lang og tro lattertjeneste

Styrkår Brørs ble belønnet med Peter Bergs Innsatspris. Brørs har i mer enn 40 år bidratt som skribent, regissør og skuespiller til revymiljøet i Surnadal gjennom Svarrabærje Teaterlag. Prisen ble utdelt etter torsdagens kveldsforestilling.

Peter Bergs Innsatspris ble opprettet i 2001, og hedrer personer som har gjort en fremragende innsats for revy- og teatergrupper i Norge.

Instruktør Eli Sørensen fra Selbu var den første prisvinneren i 2001. Prisen utdeles annethvert år i forbindelse med Norsk Revyfestival på Høylandet. En av festivalens egne fikk Høylanget kommunes kulturpris for i år, nemlig altmuligmann og festival-ildsjel Arnt Hammer.

 
På forsiden nå