Klaus rakk akkurat å skrubbe av seg malingen

Klaus Sonstad kom rett fra oppussing til Utawards for å vinne pris for Årets tv-program. Etterpå delte han ut pris til Årets skuespiller.

Klaus Sonstad og Paul-Ottar Haga vant hver sin Ut-award

Saken oppdateres.

Da han gikk opp på scenen for å motta prisen, ble Miley Cyrus' superhit «Wrecking Ball» spilt over anlegget fra scenen på Rockheim.

- Hvorfor spiller dere akkurat den låta der, lurte Klaus Sonstad på, før han kunne berolige med at det nye prosjektet hjemme ikke er så heftig som i videoen til den omtalte låta.

- Jeg rakk akkurat å skrubbe av meg malingen før jeg kom hit. Jeg driver å pusser opp hjemme, kunne Sonstad fortelle. 

SE VIDEO: Astrid Smeplass på scenen

Kostet et ekteskap

Under Utawards fikk han pris for sitt TV2-sendte tv-program «Klaus på kanten», der han treffer helt vanlige mennesker i deres helt vanlige liv, over hele Norge, gjerne i utkanten.

- Dette programmet har kostet meg et ekteskap, men det er kanskje litt drøyt å si. Tusen takk til alle som har sluppet meg inn i livene deres. Og takk for at jeg har fått lage vitser om det fra scenen og på tv, sa han.

Sonstad har vært delaktig i store deler av historien til Utawards, både som konferansier, nominert og mangeårig vinner sammen med Are Sende Osen i radioprogrammet «Are og Odin».

Derfor fikk hans selv dele ut prisen til Årets skuespiller, Paul Ottar Haga.

- Sønn av hele Trøndelag

Haga, som nå bor i Oslo, fikk prisen for stykket «Og så kan hunden komme», som han dro hjem til Nord-Trøndelag for å være med i.

- Dette er Nord-Trøndelag teater sin fortjeneste. Vi dramatiserte en novelle av Jon Fosse, og hadde et h..... med å få det til, sa han.

De to har ikke kjent hverandre bedre enn at de kun har vært på hils tidligere, men fant tonen etter showet på Rockheim.

- Paul Ottar er en sønn av hele Trøndelag, mener Klaus Sonstad. 

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå