Motorpsycho til Storåsfestivalen

Motorpsycho er et av flere sterke navn som er klare for Storåsfestivalen.

Saken oppdateres.

- Vi har hatt kontakt med dem siden festivalen startet, men det har ikke passet før nå, sier en strålende fornøyd Thomas Ryjord.- Motorpsycho er jo storbandet fra Trondheim, og hører hjemme på Storåsfestivalen.

Midlake et annet band vel verdt å merke seg. Med fjorårsplata The Trials of Van Occupanther markerte texanerne seg på indiepopkartet.

- De figurerte på en rekke årsbestelister i internasjonal media, sier festivalsjef Ryjord som også trekker fram den aldrende bluespønkeren Seasick Steve. Amerikaneren med bakgrunn som landstryker i statene, gjorde furore da han opptrådte på britisk fjernsyn nyttårsaften. Nå har han slått seg ned på Notodden med norsk kone og sin trestrengs-gitar fra Mississippi. Imellom festivaljobber i Storbritannia (blant annet Glastonbury), smetter artisten innom Storås.

- Vi fikk tilsendt skiva, og synes den var vanvittig kul. Fyren kommer alene med gitaren og bluesrytmene sine, sier Ryjord som er stolt over et artistslipp uten dødpunkt.

- Vi har en bred sjangerrepresentasjon, men satser på bandene som er virkelig bra i hver sin sjanger. Målsettingen er å bare ha høydepunkt. Vi går ikke etter kjendislista, men etter det som virkelig er bra.

 
        
            (Foto: PRIVAT)

  Foto: PRIVAT

På forsiden nå