- Det er bare å innse at de er veldig gode. Vi satser på å ta inn litt av det tapte lørdag, men elleve minutter blir nok for tøft, sier lagleder Arnfinn Ofstad. Han startet stoppeklokka da Vidars ankerkvinne Siri Størmer passerte målseilet i Levanger, og registrerte at forpranget fra dagen før hadde økt. Vidar tok 9,55 minutter bare i går.

Mye skal skje om ikke oslojentene stikker av med seieren. Randi Wærnes, Fride Wullum, Anne Myhr og Runa Bostad er trønderske innslag på det stjernespekkede Vidar-laget, som er fulle av selvtillit foran siste dagsetappe.

- Vi vil gjenta bedriften fra 2003, og har forberedt oss på det, sier Runa Bostad som opprinnelig kommer fra Heimdal. Hun var den første til å gratulere Siri Størmer med innsatsen. Strindheim IL’s jenter har levert sterke enkeltetapper, men har ikke jevnheten som oslojentene har. Kine Beate Bjørnås, Laila Selbæk, Line Selnes, Elin Randli og Randi Fossum skal løpe fort for å ta innpå i dag.

- Vi skal bruke kvelden på å finne ut hvem som skal løpe hvilke etapper. Det eneste som er sikkert er at Kine Beate Bjørnås får en av de hardeste strekningene, sier Arnfinn Ofstad.

Siri Størmer løp godt inn mot Levanger, og økte SK Vidars ledelse til elleve minutter. Heimdalsjenta Runa Bostad (t.h.) tror på seier. Foto: BJØRN IVAR HAUGEN