Film

Hege Schøyen gjør det månelyst i «Flåklypa»

21. september kommer det en ny film om gjengen i Flåklypa, og med seg har de to nye karakterer.

Saken oppdateres.

De folkekjære karakterene Solan, Ludvig og Reodor Felgen møter nye utfordringer på lerretet til høsten.

Schøyen og Gimle

De to nye karakterene i filmen er tidligere kjente fra Flåklypa-universet; Enkefru Stengelføhn-Glad og Vigfus Skonken.

- Det har vært frydefullt å bli invitert inn i Flåklypa-universet og gi liv til selveste Enkefru Stengelføhn-Glad, en heltinne fra min barndom, sier skuespiller og komiker Hege Schøyen, i en pressemelding.


Skuespiller Ingar Helge Gimle, tidligere kjent fra TV-serier som «Frikjent» og «Mammon», skal ha stemmen til Vigfus Skonken.


Kappløp til månen

Dette blir den tredje og siste filmen i trilogien om Solan og Ludvig, produsert av Maipo Film og regissør Rasmus A. Sivertsen. I 2013 kom «Jul i Flåklypa» og i 2015 rullet «Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa» over landets kinolerreter. I «Månelyst i Flåklypa» er det om å gjøre å bli førstemann til månen, og Reodor Felgen står for det norske bidraget til det internasjonale kappløpet.

På forsiden nå