Middels horror-show

FILM: «Hotel Transylvania» viser en overbeskyttende Dracula som prøver å holde dattera unna mennesker, i skrekkelig ujevn animasjonsfilm.

Saken oppdateres.


Det er ikke typegalleriet, omgivelsene eller viljen til å lage fartsfylt 3D-animasjon det står på i «Hotel Transylvania». Ideen med å samle noen av populærkulturens mest tradisjonsrike skrekkfigurer til et slags oppvekstdrama og slottsball rundt en overbeskyttende far og hans tenåringsdatter, hvor han er Grev Dracula, er slett ikke dum.

Sony Animations horrorshow for hele familien virker som en serie fartsfylte scener og frodige typer uten god nok samlende filmidé. Regissør Genndy Tartakovsky har bakgrunn fra en rekke tv-serier, blant andre «Star Wars: Clone Wars». Det forklarer muligens hvorfor fortellingen virker bedre stykkevis enn helt.

Det at monstrene er redde for mennesker og ikke omvendt, samt at en backpacker forviller seg inn på skrekkfesten, gir morsomme tilløp. Tegning og dubbing er ikke mye over nivået på det som serveres på tv i mer samlebåndspreget drakt. Det bidrar til at et friskt opplegg rundt Draculas datter rett og slett blir litt blodfattig.

 
På forsiden nå