- Jeg må innrømme at det å spille «Jonna» igjen blir det største for meg. Det var et gledelig gjensyn, konstaterer Klaus Sonstad. Tidligere på dagen har han tatt vel imot resten av Adamseplene - Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard.- De har jo gått videre som Adamseplene, så jeg er veldig glad for å bli tatt inn i varmen igjen. Vi hadde det alltid utrolig artig, så det var ikke med lett hjerte jeg sa farvel til dem for å satse på radio.

Julebordklassiker

Søndag kveld møtes de tre altså igjen i forestillingen «Team Trøndelag», sammen med en rekke andre humorister fra teater og radio. To som dermed også møtes igjen, er julebordsklassikerne Svein og Jonna. Sistnevnte har vært stuet vekk noen år, og Svein Berg har drevet videre med sunnmøringen Kjell Rune Fjøstoft (Ivar Nergaard). Gjensynet blir hjertelig - men hva skjer med Svein når Jonna og Fjøstoft finner tonen?

Feiring

«Team Trøndelag» mønstrer en hel rekke av byens fremste humorister, både fra scene- og radiomiljø. I tillegg til «Adamseplene» er Are og Odin der, det samme er Øyvind Brandtzæg, Marianne Meløy, Erlend Smalås, Stian Hovland Pedersen, Ken Wasenius Nilsen, Torkil Risan, Else Kåss Furuseth og Mina Hadjian. Alle befinner seg også i stallen til Underholdningsagenten - og det er slik showet kom til. Noen gjør comeback sammen, andre møter hverandre for første gang bare få dager før showet. - En feiring av at management- og bookingbyrået Underholdningsagenten er fem år, og en hyllest til trofaste støttespillere, sier agenten selv, Linn Slettum Bjerke. Les ukens fredagsintervju med henne på side 8 og 9.«Team Trøndelag» i Olavshallen, søndag kl. 20. Inngang: 360/310

Foto: VEGARD EGGEN