Publikums tilstedeværelse, og mulighet til å reflektere over egen situasjon, var tema for årets Bastard. Og denne gang sto Bastard for åpningen av høstsesongen for Teaterhuset. Forestillingene falt åpenbart i smak med i overkant 1000 besøkende på 117 ulike arrangement.

LES OGSÅ:Gråter, rødmer og får ereksjon på scenen

Begeistret publikum

- Vi snakker faktisk om publikumsrekord, men det beste er at folk virket så begeistret. Det har vært en veldig god stemning og vi har fått så gode tilbakemeldinger fra publikum, sier Risom Olsen og legger til at det jevnt over var ganske fullt på de ulike forestillingene. Festivalen valgte å arrangere forestillinger, seminar og workshop på flere småarenaer i år.

LES OGSÅ: Lys, skygge – og vinduskarmer

Fulle forestillinger

- Noe ble helt utsolgt, deriblant forestillingene til den Trondheimsbaserte kunstneren Edvine Larssen og hennes «At any given moment». Dette var en forestilling for en og en som gikk litt tregt første dagen, men deretter ble det kø for å få oppleve dette. Verk Produksjoner har fått et bra fotfeste i Trondheim og ble tatt godt imot med forestillingen «Paradise Now».