Bonden Axel Tobias Sanderud (44) fra Singsås i i Midtre Gauldal satset tidlig på kinosjef Gro Langnes (37) fra Stjørdal. Det kom ikke som noen overraskelse at bonden på kjærestejakt gikk for Gro, siden han sendte hjem to av de andre frierne tidligere enn planlagt.

Bedre uten kameraene

Mandagens finale i «Jakten på kjærligheten» ble dermed omtrent en ren formalitet. Det er over to og en halv måned siden innspillingen var ferdig, og parene har måttet holde kortene tett til brystet.

– Det går veldig bra med oss, og vi har det fint når vi er sammen. Vi har på en måte startet på nytt med å bli kjent med hverandre, nå som kameraene ikke er her, sier Axel Tobias til TV 2.

- Treffes så ofte vi kan

Han forteller at det var intenst under innspillingen. De innrømmer at de er i ferd med å bli kjærester. Axel Tobias har en sønn på tolv år, mens Gro har en sønn på fem år. Jakten-paret tar det derfor rolig.

– Vi har god tid. Det er viktig for oss at vi blir trygge på hverandre før vi presenterer hverandre for barna, sier Axel Tobias.

De bor fremdeles hver for seg.

– Vi treffes så ofte vi kan. Men vi har det ikke travelt, så nå nyter vi tiden og blir bedre kjent, sier Gro, som er kinosjef ved Kimen kino i Stjørdal.

– Jeg håper at jeg har funnet en bestevenn som jeg kan være med resten av livet. Det ser lyst ut så langt, sier Gro til kanalen.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter