Margaret Berger ble en soleklar vinner under lørdagens nasjonale finale i Melodi Grand Prix. Hitterværingen skal med det representere Norge i den internasjonale finalen i Malmö i mai, med låta «I Feed You My Love», som allerede topper både Wimp og iTunes topplister i Norge.

Gjeldende

– Det er en veldig sterk låt som på mange måter fanger trender i dagens popmusikk, sier musikksjef i P3 Mats Borch Bugge.

«I Feed You My Love» er satt inn i radiokanalens spilleliste.

– Den har et nordisk sound, som jo er populært langt utenfor Norden.

Han mener Berger har en god sjanse i Malmö.

– Låta kan absolutt gjøre seg gjeldende. I Spektrum sang hun helt feilfritt med rak rygg og trygghet. Det eneste som kan være negativt i Sverige er at låta er noe introvert. Den har ikke så mye sirkus i seg, som pleier å slå an i Grand Prix-sammenheng, sier han.

Bemerker seg

Etter seieren gjorde låta seg bemerket. Adresseavisens anmelder skrev: «At hun fikk nesten like mange stemmer som de andre fire superfinalistene til sammen i den norske finalen, er et sterkt signal om potensialet til låten og hennes fremføring.»

Blant andre var anmelderen i Stavanger Aftenblad enig, og skrev: «Den tøffe elektropoplåten «I feed you my love» blir garantert en hit.»

Det ble også tvitret mye om Margaret Berger:

NeksroN: «Fått med meg at Berger vant #mgp. Takk og lov. Ett vetigt kvinnemenneske det.»

MariMonsson: «Hun vinner ikke bare ikveld, men hele greia. Lover. @margaretberger #mgp2013»

Musikksjef i P3, Mats Borch Bugge tvitret om MGP-vinneren lørdag kveld.
Margaret Berger ble nummer én både i finalen og på listen, over 16 år gamle Adelén som ble nummer to.
Slik ser topplisten til Wimp ut for øyeblikket.