Astrid S er for tiden på Europa-turné og fikk forrige uke en kommentar på Instagram hvor en fan fortalte at hun var lei seg fordi hun hadde mistet flyet sitt, og dermed ikke rakk konserten i Cologne.

LES OGSÅ: Astrid S på miniturné

- Aldri hørt om noen som har gjort noe sånt

Julchen Remien (17) fra Kiel i Tyskland fikk sitt livs opplevelse da Astrid Smeplass svarte henne og sa hun skulle betale for billetter slik at Julchen skulle få komme på neste konsert.

- Jeg ble så utrolig glad, jeg kunne ikke tro det hun gjorde for meg! Jeg har aldri hørt om en artist som har gjort noe sånt for en fan før, forteller Julchen til Adresseavisen.

LES OGSÅ: Nå har hun rundet 100 millioner avspillinger

Kjøpte billett til Berlin

Astrid kjøpte togbillett til Berlin og satte henne på gjesteliste der. Da hun kom fikk Julchen komme backstage og hilse på Astrid.

- Jeg fikk en privat "meet and greet" etter konserten. Hun ga et bilde av meg til fotografen sin og sendte han ut for å finne meg under konserten slik at jeg kunne få komme bak scenen og hilse på henne, sier hun.

Julchen forteller at hun opplevde popstjernen som jordnær og snill, og at Astrid ga henne et minne for livet.

Astrid har selv lagt ut en video av hendelsen på sin Instagram-side. Der har hun også lagt ut videoer hvor hun blant annet inviterer med seg fans til P3-gull og kjøper pizza til fans som venter i kø før konserter.

LES OGSÅ: Slipper å betale 11 000 for å møte Astrid S

foto
Astrid S la selv ut en video på sin Instagram-side hvor Julchen forteller hva som skjedde. Foto: Screenshot fra Astrid S sin Instagram-profil